Depp vs Heard: Tisztázódott a helyzet az ágyban talált ürülék kapcsán

Továbbra is Johnny Depp és Amber Heard április 11. óta folyó tárgyalása tartja lázban a közösségi médiát és persze világszerte a rajongókat. Az egykori sztárpár igen viharos válás után még be is perelte egymást különféle okokból, ennek zajlik most a tárgyalása. És e tárgyalás során egyre több kínos pillanatot kell átélnie Amber Heardnek. Most épp a híres ágyba ürítés a téma.

Mint azt bizonyára a pár botrányát napi szinten követő rajongók mind tudják, Amber Heard egy nagyobb vita után egészen gyomorforgató bosszút állt a férjén: szó szerint belesz.rt az ágyukba. Erről már korábban is lehetett hallani a közösségi médiában, ám most a tárgyalóteremben is szenteltek egy napot az esetnek.

Johnny Depp személyi testőre és több évtizedre visszanyúló jó barátja, Starling Jenkins III videóhívás formájában tett tanúvallomást az esettel kapcsolatban. Elmondta, hogy még 2016-ban ő kísérte el a színésznőt a Coachellára, út közben pedig több témát is érintettek beszélgetés közben. Ezek közül az egyik az ominózus ágyba ürítés volt, amiről a vallomása szerint Amber Heard már akkor is úgy vélekedett, hogy egy „szörnyű rossz tréfa” volt csupán.

Az esetről Johnny Deppet is megkérdezték a tárgyaláson, ő pedig arról beszélt, hogy a testőre tanácsára nem ment akkor el abba a lakásba. Az eredeti tervei szerint a felesége több napos távolléte alatt el akart hozni néhány személyes holmit a lakásból, de a testőre nem javasolta neki. Majd mutatott egy fényképet az ágyról és annak meglepetéscsomagjáról.

Johnny Depp saját bevallása szerint annyira megdöbbent a képen, hogy csak nevetni tudott rajta. Annyira szürreális és bizarr volt a látvány, hogy nem bírta ki röhögés nélkül. A dolgot csak tovább tetézte, hogy Amber Heard később a közös kutyáikra próbálta kenni a dolgot, ám a színész elmondása szerint a yorkie-k képtelenek lennének ekkora adagot produkálni.