December a Disney+-on: 5 kihagyhatatlan premier, köztük az év legjobban várt fantasy sorozatával

Idén decemberben nem menekülhet sorsa elől a Disney+, hiszen megérkezik a várva várt Percy Jackson és az olimposziak(Percy Jackson and the Olympians) című eredeti sorozat, valamint a legújabb Lucasfilm Indiana Jones-film (kizárólag a Disney+-on) is.

Természetesen rengeteg ünnepi szórakozásra is számíthatsz a Disney+-al, hiszen a teljes Reszkessetek, betörők! (Home Alone) és a Drágán add az életed! (Die Hard) kollekció elérhető a sok más tartalom mellett!

Az új vígjáték, a Drámatábor(Theater Camp) éppen időben érkezik, hogy mindenkit felvidítson ezeken a hosszú, sötét estéken. Egyébként a film sztárjai, Ayo Edebiri és Molly Gordon FX A mackó (The Bear) című sorozatban is láthatóak, amelynek 1. és 2. évadát most a Disney+-on streamelhetitek!

#5

akció | animáció | kaland

Disney+

A második évadban a Multiverzum Őrei megalakulását követően a Figyelő folytatja a furcsa világok felfedezését, új hősökkel találkozik, és gondoskodik a multiverzum... több»

A „Mi lenne, ha...?" második évada folytatja az utazást, ahogy a Figyelő, Uatu végigvezeti a nézőket a hatalmas multiverzumon, és bemutatja a vadonatúj és az ismerős arcokat az egész Marvel univerzumban. A sorozat klasszikus Marvel mozis pillanatokat kérdőjelez meg, vizsgálja újra és forgatja ki a már jól megszokott hihetetlen szinkronszínészgárda segítségével. Megannyi sztár tér ismét vissza ikonikus szerepeibe, az olyan, a rajongók által is kedvelt karakterekbe, mint például Nebula, Hela és Happy Hogan. Az epizódok rendezője Bryan Andrews executive producer, a vezető író pedig AC Bradley executive producer. Premier december 22-én.
#4

kaland | krimi | vígjáték

Disney+

Amikor Andy megtudja, hogy felkerült a Mikulás "rossz gyerek listájára", összehív egy csoportot a sorstársaiból, hogy megkapják a szerintük megérdemelt ajándékokat. több»

Karácsony reggelén a csintalan ötödikes Andy arra ébred, hogy nem kapott ajándékot a Mikulástól. Rájön, hogy valószínűleg a rossz gyerekek listájára került, de úgy érzi, igazságtalanul. Úgy dönt, hogy keres nyolc másik gyereket, akik ugyanebben a cipőben járnak, hogy segítsenek neki végrehajtani egy jól kieszelt rablást az Északi-sarkon, a Mikulás falujában, hogy megszerezzék a megérdemelt ajándékaikat. Premier december 29-én.
#3

78 Drámatábor  (2023)

(1)

vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy lepukkant színházi tábor különc munkatársai New York állam északi részén szeretett alapítójuk fiával összefogva próbálják életben tartani a tábort, amikor a nyári... több»

A Tony-díjas® Ben Platt és Molly Gordon a Drámatábor című új, eredeti vígjáték főszereplője Amos és Rebecca-Diane szerepében; régi jóbarátok és drámaoktatók egy lerobbant táborban New York állam északi részén. Amikor megérkezik a hozzá nem értő techszakember, Troy, hogy vezesse - és földbe állítsa - a vállalkozást, Amos, Rebecca-Diane és a színpadmester, Glenn összefog a dolgozókkal és a diákokkal, és egy mesterművet állítanak színpadra, hogy megmentsék szeretett nyári táborukat. Premier december 6-án.
#2

akció | kaland

Disney+

1969-ben Indiana Jones döntő pillanathoz érkezik az életében. Miután több mint tíz éven át tanított a New York-i Hunter College-ban, a neves professzor és régész, aki szerény... több»

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a klasszikus filmsorozat utolsó részében, és egy nagy, lebilincselő kaland során bejárja a világot. Indiana Jones (Ford) újra olyan kihívással találja szemben magát, amely próbára teszi az erejét és a türelmét. Mindent kockára tesz, hogy útját állja azoknak, akik a saját önös érdekeiktől vezérelve meg akarják változtatni a történelem menetét egy ősi tárcsa segítségével. A többek közt Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones és Mads Mikkelsen szereplésével készült, lenyűgöző szereplőgárdát felvonultató Indiana Jones és a sors tárcsája egy szüntelen hullámvasút! Az izgalmas zárórészt James Mangold rendezte, valamint Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp és James Mangold írta George Lucas és Philip Kaufman karakterei alapján. Premier december 15-én.
#1

akció | családi | dráma | kaland

Disney+

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»

Percy Jacksonnak veszélyes próbát kell kiállnia. Szörnyek célpontjaként nagy sietve és isteneket átverve utazza át egész Amerikát, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámtőrjét, és megállítson egy kitörőben lévő háborút. Miután elveszíti anyját, Percy a félvér táborban húzza meg magát, mely félisten gyerekeknek nyújt menedéket. Itt azonban bizonyítania kell, és ráébredve, hogy maga is félisten, szembe kell néznie származásával. Ez az út egészen az alvilágig vezeti Percyt, ahová társai Annabeth és Grover kísérik. Utazása egyre közelebb hozza Percyt a válaszokhoz, amiket igazán keres: hogyan illeszkedjen be egy olyan világba, ahol nem érzi otthon magát, találkozhat-e újra anyjával, és megismerheti-e valódi sorsát. Premier december 20-án.