A Marvel Mi lenne, ha...? című animációs sorozata visszatér a második évaddal, amelynek premierje december 22-én lesz a Disney+-on. 

Az új évad ezúttal is a multiverzum rejtelmeiben merül el a Marvel Moziverzum klasszikus pillanatait feldolgozó új fordulatokkal. A sorozatban, amelynek narrátora Jeffrey Wright lesz, számos MCU-szereplő ismét szerepet kap, köztük olyan karakterek, mint Nebula, Hela és Happy Hogan.

Az évad kilenc estén át fog futni (naponta érkezik az új rész), az epizódokat Bryan Andrews rendező és AC Bradley vezető író rendezi.

Az új évadhoz készült első előzetes bepillantást enged a nézőkre váró változatos és fordulatos sztorikba.

Ha lemaradtál volna az első szezonról (melyet nem mellesleg 94 százalékra értékeltek a kritikusok a RottenTomatoes-on, míg a hazai nézők a Magyar Filmadatbázisban 84 százalékra értékelték), a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

A második évadban a Multiverzum Őrei megalakulását követően a Figyelő folytatja a furcsa világok felfedezését, új hősökkel találkozik, és gondoskodik a multiverzum... több»