James Gunn A galaxis őrzői: 3. rész című filmjével az elmúlt évek egyik kiemelkedő Marvel alkotását hozta létre. Alig két hónappal a mozibemutató után a film máris elérhető Disney+ előfizetők számára!

Disney+ előfizetőként szerencsésnek mondhatod magad. Különösen akkor, ha nem tudsz időt szakítani arra, hogy moziba menj, vagy egyszerűen csak jobban szereted otthon a kanapén nézni a filmeket az olyan esetleges zavaró tényezők nélkül, mint a villogó mobiltelefon-képernyők vagy a ropogó popcorn. Időközben általánossá vált, hogy egyre több mozifilm a megjelenés után nagyon gyorsan elérhetővé válik streamelésre.

James Gunn szuperhős-trilógiájának befejezése július 7-től lesz elérhető a Disney+-on. Ez azt jelenti, hogy a mozis megjelenés és a streaming előfizetéses megjelenés között mindössze két hónap van.

Thanos (Josh Brolin) és Peter Quill apja, Ego (Kurt Russell) talán már a múlté, de az általuk okozott kár még mindig érezhető nemcsak az egész univerzumban, hanem A galaxis őrzőinek csapatán belül is. Miközben Star-Lord (Chris Pratt) még mindig Gamorát (Zoe Saldana) gyászolja, csapata az egykori intergalaktikus bányászkolóniát, a Tudásteret alakította át főhadiszállásává és egyfajta menedékhelyévé a kitaszítottaknak.

A békének azonban hirtelen vége szakad, amikor a bosszúszomjas főpapnő, Ayesha (Elizabeth Debicki) teremtménye, Adam Warlock (Will Poulter) megtámadja a Tudásteret. A támadás és következményeinek hatására Star-Lord  és társai ekkor egyfajta kozmikus odüsszeiára indulnak, amely szorosan kapcsolódik Rocket (Bradley Cooper) traumatikus múltjához...

James Gunnnak sikerült a Marvel Moziverzum egyik nagy csúcspontját megalkotnia ezzel a búcsúval.

Akik lemaradtak a filmről a moziban, azoknak hamarosan lehetőségük lesz bepótolni az élményt Disney+ előfizetéssel, hogy a saját szemükkel győződhessenek meg arról, hogy az Őrzők harmadik kalandja nemcsak remek szórakozás, hanem mélyen megérintő is.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»