Disney+: Premierdátumot kapott A galaxis őrzői 3, hamarosan streamelheted is

Mindenki vegye elő a naptárat, mert A galaxis őrzői: 3. rész premierje a Disney+-on közelebb van, mint azt bárki is gondolná.

A film nem csak a Marvel ikonikus hőseinek történetét zárja le, hanem egyúttal James Gunn utolsó rendezése a stúdiónál. A májusban bemutatott produkciót a kritikusok és a nézők is egyszerűen imádták, a legtöbben pedig az MCU egyik legérzelmesebb és legdrámaibb megjelenéseként hivatkoztak rá.

Gunn rendezése közel 840 millió dollárt hozott a konyhára, így persze nem is kérdés, hogy valószínűleg a stúdiónak sem könnyű elengedni a hőseit. Nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, A galaxis őrzői harmadik része augusztus másodikán debütál a streamingszolgáltatónál.

A főszerepekben Sylvester Stallone, Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Dave Bautista és Vin Diesel láthatók.

akció | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

A galaxis őrzői harmadik felvonásában hőseinknek ismét minden erejükre, leleményességükre és persze összetartásukra is szüksége lesz, hogy szembe tudjanak nézni az új... több»