Döbbenetes követelései miatt bukja Kevin Costner élete egyik legjobb szerepét

Az elmúlt évek egyik legnagyobb tévés sikere, a Yellowstone a végéhez közeledik. Az alkotó, Taylor Sheridan viszont már tervezi a Dutton család történetének folytatását, ráadásul egy A-listás sztárt szemelt ki. De mi történt Kevin Costnerrel?

A Deadline szerint a Yellowstone ‘kaszája’ mögött Kevin Costner sztársága állhat. A színész, aki a sorozatban a Dutton család fejét alakítja, úgy vállalat a szerepet, mert garantáltan legfeljebb 65 napot kellett töltenie a forgatáson.

Amikor azonban az ötödik évad első epizódjain dolgozott, már csak 50 napot akart a forgatáson lenni, míg az utolsó epizódoknál csak egy hetet. Ennek egyik oka lehet saját projektje, a Horizon című westernsorozat, amelynek ő a rendezője és főszereplője.

Costner viselkedése Sheridan számára elég frusztrálóvá vált, és a stáb moráljának sem tett jót. A Yellowstone alkotója és a Paramount Global, valamint a Paramount Network vezetői úgy döntöttek, hogy befejezik a sorozatot.

A Yellowstone-sorozat vége azonban nem jelenti a benne megismert szereplők történetének végét. Taylor Sheridan és a Paramount Network már dolgozik egy új sorozaton a Duttonokról. Bár ennek részletei egyelőre nem ismertek, azt azonban már tudni lehet, hogy Matthew McConaughey lesz az új projekt sztárja, akinek közel egy évtized óta ez lesz az első nagyobb sorozatszerepe (A törvény nevében).

A Yellowstone sorozatos univerzuma tehát nincs veszélyben, az 1923 című előzmény széria, amelynek főszereplői Harrison Ford és Helen Mirren, jelenleg is fut, de két további spin-off is készül, amelyek az 1940-es és 1960-as évek történetét mesélik el. 

81 Yellowstone  (2018)

dráma | western

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy montanai farmer családnak meg kell küzdeniük a földjükre betolakodókkal.  több»