Dobj el mindent, kikerült a netre a Batman kivágott Joker-jelenete! (videó)

Alig néhány hete került a mozikba a Matt Reeves rendezésében készült Batman, amelyhez a Warner máris megjelentetett egy kivágott jelenetet.

Az 5 perces videóban ráadásul nem is akárki, maga Joker látható, akit Barry Keoghan alakít. Mondani se kell, hogy Keoghan színészi teljesítménye egyszerűen fantasztikus, ráadásul Batman és Joker dialógusa is meglehetősen feszültnek mondható.

Keoghan Jokere nem került bele a Batman a végleges változatba, ugyanakkor már a megjelenést követően találgatások merültek fel, ki is lehet az a rejtélyes figura a történet lezárásban. Persze a válasz még így is egyértelmű volt, így már csak az a kérdés, hogy az esetleges folytatásban visszatér-e még az új Joker.

“Az a helyzet, hogy ez nem egy Batman, hanem az ismert gonosztevők eredettörténete. Selina Kyle még nem a Macskanő, és a Pingvin még nem egy vezéralak, és a karakter, akire mindenki utalt, még nem az a karakter, akinek hisszük, de valójában lesz ő az” - nyilatkozta korábban Reeves.

Nem is szeretnénk azonban tovább húzni az időt, csekkoljátok a videót lentebb.

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»