Dolph Lundgren visszatér a ringbe a Creed: Apolló fia 2-ben?

Sylvester Stallone sejtelmes Instagram-bejegyzésben szellőztette meg a Creed 2-t.

A Ryan Coogler rendezésében bemutatott, Michael B. Jordan és Sylvester Stallone neveivel fémjelzett Rocky-spinoff, a Creed: Apollo fia nem csak a kritikusok, de a nézők körében is komoly elismerésre tett szert. A sportdrámára 2015-ben világszerte több mint 173 millió dollár értékben váltottak jegyet, több tucat díjat zsebelt be, Oscarra jelölték, míg a RottenTomatoes-on továbbra is 95 százalékon áll.

Ezek után aligha okozott meglepetést, hogy bejelentették a film folytatását. Az első pletykák arról szóltak, hogy a második rész egy előzményfilm lesz, mely Apollo Creed és Rocky Balboa fiatalkorára összpontosítana, azonban a producer, Irwin Winkler elvetette, és arról biztosította a rajongókat, hogy a második rész is Adonis Creed karakterére fókuszál majd.

Ezt követően szinte teljes csend honolt a projekt körül, egészen mostanáig, ugyanis Stallone egy sejtelmes Instagram-poszttal jelentkezett, melyen Adonis és Drago (Dolph Lundgren) áll egymással szemben (akik nem jártasak a franchise-ban, azoknak annyit érdemes tudniuk, hogy Drago ölte meg Adonis apját).

A bejegyzés szövegében ez áll:

"Itt az alkalom, hogy megtornáztassátok a fantáziátokat. A történelem mindig megismétli magát valamilyen módon, készen kell rá állnod! ... Apák bűnei..."

Bár ez még korántsem jelenti azt, hogy Adonisnak Dragóval magával kell majd a szorítók közé lépnie, az azonban sokkal valószínűbb, hogy a Dolp Lundgren által alakított bokszoló fia is apja nyomdokaiba lépett, és egy mérkőzés erejéig szembeszáll majd Rocky tanítványával.

A kíváncsiságunkat mindenesetre sikerült felkelteni, amint többet fogunk tudni, azonnal beszámolunk róla. 

Here's a chance to stretch your imagination ... HISTORY WILL ALWAYS REPEAT ITSELF IN ONE FORM OR ANOTHER, JUST GOT TO BE READY! ... Sins of the Father.... #creed2 # agentnickyc #rockybalboa

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 2., 20:19 PDT