Dr. Dolittle - Nagy bajban Robert Downey Jr. új filmje?A kép forrása: Den of Geek

Sosem jó előjel, ha egy produkció a több hetes utóforgatásokra kap új rendezőket, de talán van rá logikus magyarázat. Mekkora lehet a baj?

Elég hosszú, egész pontosan 21 napos utóforgatásra volt szüksége Robert Downey Jr. legújabb filmje, a The Voyage of Dr. Dolittle alkotóinak. Az ilyen hosszú be nem tervezett munkálatok általában nem adnak túl sok okot a bizakodásra, különösen nem úgy, hogy a film költségvetése egyébként is 175 millió dolláros volt. A rossz nyelvek szerint komoly bajban lehet a produkció, de könnyen lehet, hogy van logikus magyarázat a történtekre.

A helyzet ugyanis úgy áll, hogy az Oscar-díjas Stephen Gaghan (Traffic) mellé két új rendezőt szerződtetett a Universal, hogy vezényeljék le az utómunkálatokat. A hírek szerint papíron Gaghan lesz ettől a film elsőszámú rendezője, Chris McKay és Jonathan Liebesman pedig állítólag csak azért kerültek a fedélzetre, mivel rengeteg tapasztalatuk van a digitális animáció és úgy általában a látványfilmek terén, ami a látványra és a beszélő állatokra építő Dr. Dolittle kapcsán egyáltalán nem jön rosszul. McKay a Lego Batman - A filmmel, míg Liebesman a Tini nindzsa teknőcökkel edződött meg, és ha a két említett film látványvilágát vesszük alapul, arra valóban nem lehet túl sok okunk a panaszra. Bízunk benne, hogy valóban csak erről van szó, és nem kármentésről.

A film főbb szerepeiben olyan A-listás sztárokat láthatunk majd, mint Robert Downey Jr.Ralph FiennesMarion CotillardEmma Thompson,  Selena Gomez Tom Holland és Octavia Spencer.

A The Voyage of Doctor Dolittle 2020. januárjától látható a mozikban.