Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Traffic
 
Deku   2017. 08. 30.

Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a filmmel. Megnézem még jó párszor ebben biztos vagyok. Ennyire összerakott és izgalmas történetet nem sokat láttam. Ajánlom megnézésre.

 
Megamovie   2018. 08. 02.

Számomra ez egy megrázó film.Nem mondanám egy könnyen befogadható filmnek, de aki szereti az érettebb témákat boncolgató alkotásokat annak biztosan tetszeni fog és a hatása alatt lesz egy darabig.


 
BuBu   2015. 06. 30.

Tökéletes film. Kezdem megkedvelni a rendezőt , az Ocean's sorozat nem a szívem csücske , de az ilyen átgondoltabb munkái rendszerint nagyon ütősre sikerednek. Többször nézhető.

 
piZZola   2015. 10. 09.

Kiváló film és sajnos még ma is aktuális, bár nagyon is elképzelhető, hogy ma már a helyzet sokkal rosszabb, mint amilyen akkor 2000-ben volt. A film nagyon erőteljes, nagyon átüt még akkor is, ha a történetvezetése lassú, és kimért - hiszen ehhez a műfajhoz pontosan ez illik -, de egy percig sem unalmas.

 
Toncsi   2015. 03. 12.

Elgondolkodtató film, körültekintően vezeti fel a történeteket, nem siet el semmit, de pont ez benne jó, elvégre a téma, amivel foglalkozik sokoldalú és összetett. Örülök, hogy nem fullad a dolog üres akciófilmbe, hanem ténylegesen van mondanivalója, ami még több mint 10 év után is aktuális a számunkra.

 

20 baki látható a filmben.

(HETEDIK )
 

Kevin Costner visszautasította a bíró. szerepét.

(HETEDIK )
 

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas nem kapott közös jelenetet.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.