Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Traffic

(Traffic)
 
Deku  2017. 08. 30.

Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a filmmel. Megnézem még jó párszor ebben biztos vagyok. Ennyire összerakott és izgalmas történetet nem sokat láttam. Ajánlom megnézésre.

 
Toncsi  2015. 03. 12.

Elgondolkodtató film, körültekintően vezeti fel a történeteket, nem siet el semmit, de pont ez benne jó, elvégre a téma, amivel foglalkozik sokoldalú és összetett. Örülök, hogy nem fullad a dolog üres akciófilmbe, hanem ténylegesen van mondanivalója, ami még több mint 10 év után is aktuális a számunkra.

 
BuBu  2015. 06. 30.

Tökéletes film. Kezdem megkedvelni a rendezőt , az Ocean's sorozat nem a szívem csücske , de az ilyen átgondoltabb munkái rendszerint nagyon ütősre sikerednek. Többször nézhető.

 
piZZola  2015. 10. 09.

Kiváló film és sajnos még ma is aktuális, bár nagyon is elképzelhető, hogy ma már a helyzet sokkal rosszabb, mint amilyen akkor 2000-ben volt. A film nagyon erőteljes, nagyon átüt még akkor is, ha a történetvezetése lassú, és kimért - hiszen ehhez a műfajhoz pontosan ez illik -, de egy percig sem unalmas.

 

Jack Mathews a New York Daily News-tól a 4. helyre sorolta a 2000-es filmek között.

(Bogi87)
 

Roger Ebert a Chicago Sun-Times-tól a 4. legjobb 2000-ben bemutatott filmnek választotta.

(Bogi87)
 

Peter Travers (Rolling Stone) véleménye szerint a 3. legjobb film a Traffic volt 2000-ben.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.