Dűne 2: Epikus, új előzetest kapott 2024 legjobban várt filmje

Az már biztosra vehető, hogy a Dűne: Második rész még epikusabb lesz, mint az első rész, erről pedig a most befutott harmadik előzetes is tanúbizonyságot tesz.

A Denis Villeneuve rendezésében készült produkció játékideje hivatalosan is 2 óra 46 perc lesz majd, Villeneuve pedig egy korábbi interjúban is elárulta, hogy a folytatás sokkal akciódúsabb cselekményen alapul.

A folytatásban Paul Atreides utazását tárja fel, amint szövetséget köt a fremenekkel, hogy visszaszerezze a Harkonnenek által megölt apja, Leto herceg hűbér tulajdonában lévő Arrakis bolygót, és hogy egyúttal bosszút álljon a gyilkosokon. Paul előtt azonban egy sokkal sötétebb jövő bontakozik ki, amelyben a fremenek hatalmas hadjáratba kezdenek az univerzumban.

A Dűne második részének főszerepeiben Timothée Chalamet, Zendaya, Christopher Walken, Javier Bardem, Josh Brolin, Rebecca Ferguson és Stellan Skarsgård lesznek láthatók, a tervek szerint a film jövő év február végén érkezik a hazai mozikba.

akció | dráma | kaland | sci-fi

Egy messzi jövőben, amikor bolygóközi királyságok között oszlik meg a hatalom, két uralkodó dinasztia ádáz harcot vív az Arrakis bolygó feletti uralomért. E világon hatalmas... több»