Hamarosan megkezdődnek a Dűne folytatásának a munkálatai, amellyel kapcsolatban izgalmas részletek láttak napvilágot.

A Deadline magazin értesülései szerint a Legendary Entertainment produkciós cég holnaptól kezdődően két napig az olaszországi Altivole-ban forgatja. A teljes körű forgatás a stáb nagy részének visszatérésével július 21-én kezdődik Budapesten, Magyarországon, ahol a 2021-ben megjelent első rész munkálatai is zajlottak.

Az olaszországi forgatás a hírek szerint a Carlo Scarpa által tervezett Brion Tombban zajlik majd, amely rendkívül karakteres épületszerkezetei nagyban illeszkednek majd a film hangulatához és képi világához.

Az ezúttal is Denis Villeneuve rendezésében készülő Dűne 2 megjelenését a Warner Bros. 2023. november 17-re tervezi, a döntés mögött valószínűleg az állhat, hogy az eredetileg október 20-ra tervezett bemutató napján jelenik meg Az éhezők viadala előzményfilmje is.

A Magyarországon zajló forgatásra egész biztosan érkezik Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Javier Bardem és Josh Brolin is, illetve a szereplőgárdát a folytatásban Léa Seydoux mint Lady Margot, Florence Pugh, Christopher Walken és Austin Butler is erősítik.

82 Dűne  (2021)

akció | dráma | kaland | sci-fi

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb... több»