Az idei San Diegó-i Comic Conon mutatták be a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület első előzetesét, most végre itt a magyar szinkronos változat.

Chris Pine, Hugh Grant, Michelle Rodriguez, Sophia Lillis, Rege-Jean Page és Chloe Coleman…egy ilyen szereposztáshoz talán nem is kell többet hozzáfűzni. A John Francis Daley rendezésében készülő film előzetese pedig már önmagában képes megidézni azt az élményt, amelyet a kultikus Dungeons and Dragons táblajáték hagyott mindenkiben, aki csak játszott vele.

“Ha van olyan játék, amit minden középiskolában játszani kellene, az a D&D. Össze lehet zárni a zsarnokot és a sportolót egy szobába, és garantálom, hogy 20 perc múlva már nem fognak emlékezni arra, hogy melyik osztályból jöttek, vagy hogy kik a legjobb barátaik, vagy hogy ki a stréber. Csak játszani és nevetni akarnak” - mondta a Pine, amelyet az IndieWire magazin adott közre.

“Az egész családomat rávettük, hogy játsszon .... csodálatos dolog volt látni, ahogy a családom felragyogott” - tette hozzá a színész.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvelé mellett az eOne és a Hasbro csillaga van felemelkedőben, hiszen a jövőben még több játékadaptációt kaphatnak majd a nézők. A Dungeons and Dragons: Betyárbecsület a tervek szerint 2023. március 3-án kerül majd a mozikba.

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»