Durva pofon: Hollywood beintett Marilyn Mansonnak

Az elmúlt napokban hatalmas botrány robbant ki Marilyn Manson körül, miután Evan Rachel Wood azzal vádolta meg, hogy szexuálisan bántalmazta őt.

A színésznő ráadásul még egy lapáttal tett az esetre azzal, hogy kiderült, nem ő az egyetlen, akit Manson bántalmazott. Woods és Manson egyébként még 2007-ben kezdtek el randizni, a színésznő akkor mindössze 18, míg Manson 36 éves volt.

“Teljesen átmosták az agyam és manipuláltak. Elegem van a zsarolásból és abból, hogy folyamatosan félelemben éljek. Azért vagyok itt, hogy felhívjam a szakma és mindenki figyelmét arra, mennyire veszélyes ember is ő. Minden áldozat mellett kiállok, akik úgy döntenek, hogy nem hallgatnak tovább” - írja Woods.

Az ügy máris komoly következményekkel jár Manson számára, mivel máris felmondták a szerződését az Amerikai istenek és a Creepshow produkcióknál, a Loma Vista Recordings kiadó pedig hivatalosan is bejelentette, hogy nem forgalmazza tovább az énekes legújabb lemezét.

Marilyn Manson egy hivatalos közleményben szólalt meg a vádakkal kapcsolatban, amelyben elutasítja azokat.

“A művészetem és az életem mindig heves vitákat váltott ki, de ezek az állítások nagyon távol állnak a valóságtól. A bensőséges és intim kapcsolataim mindig hasonló gondolkodású emberek felé irányultak. Mindez pedig független attól, hogy mások miként interpretálják a múltbéli eseményeket” - írja az énekes.