Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
41
Szereplők
1
Vélemények
1
Képek
3
Videók

 
Owotonor   2020. 01. 13.

Megérkezett az új modernizált várva várt Creepshow. Az első részben egy alkoholista családapa szörnyű átváltozáson megy keresztül fia szeme láttára - elegyíti a thrillert a horrorral egzakt módon - pont az Azonosságra emlékeztetett. A második részben egy ennivaló kislány Az Örökségre hasonlító önálló életet élő játékházában furcsa megmagyarázhatatlan mozgolódásokra durvaságokra lesz figyelmes. A képregényes elmesélő bevezető bevágások kiemelendők hiszen ezek szerves részét képezik annak a hangulatának ami szerintem lehetne jobb egy pár fokkal - de elég hiteles úgy vélem egy 2019-es produkciótól egész biztosan. Alig várom a következőt - véleményem szerint megérte neki kezdeni és jelen állás szerint célravezető végig néznem / nézni az egész évadot annak aki szereti az antológiákat ne hagyják ki semmiképpen.

 
Összegezve tehát egy szórakoztató első évad született – részben már ismert novellák, részben kizárólag ide írt történetekből -, és ha nem veszünk mindent olyan véresen komolyan, mint mondjuk egy horror-filmnél, egész kellemes élményben lehet részünk. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.