Durván leszerepelt az új sci-fi thriller, ez lehet az év legnagyobb bukása

A Bajos csajok című musical a második hétvégéjén 11,7 millió dollárt keresett, így összesen már 50 millió dollárt kaszált a hazai piacán.

A jegyeladások jelentős visszaesése ellenére szerény, 36 millió dolláros költségvetése miatt figyelemre méltó a teljesítményt ért el a Bajos csajok musical feldolgozása, mely múlt hét után megőrizte első helyét a tengerentúlon a hétvégi bevételi toplistán.

Az I.S.S. (lásd az előzetesét idelent) című új sci-fi thriller ellenben durván alulteljesített: annak ellenére, hogy 2520 vásznon vetítették, 3 millió dollárral mindössze a hetedik helyen debütált és a kritikusok sem voltak kegyesek hozzá.

A toplista elején végzett A méhész Jason Stathammel és a Wonka, míg az Imádlak utálni a 2016-os Bridget Jones babát vár óta a legnagyobb bevételt hozó R-besorolású (korhatáros) romantikus vígjáték lett. A Kacsalábon az ötödik helyen zárta a sort.

A Bajos csajok itthon március 7-én debütál a mozikban.

68 I.S.S.  (2024)

sci-fi | thriller

A közeljövőben a Nemzetközi Űrállomás fedélzetén fellángol a feszültség, amikor a Földön világméretű konfliktus tör ki. Az űrhajósok ennek hatására parancsot kapnak a... több»