Dwayne Johnson és Tyrese Gibson újra jópajtások

Eddig nyolc plusz egy filmben nyomatékosították a felek, hogy igenis ők egy nagy család, és mint ilyen, a család a legfontosabb. Természetesen a Halálos iramban filmekről és azok főhőseiről van szó. Elég népes család, akik minden körülmények között kitartanak egymás mellett. Kivéve, ha a forgatókönyv épp másképp követeli meg, de ez most más kérdés. Csakhogy ez a nagy és összetartó család a valóságban messze nem olyan összetartó.

Mint ismert, az elmúlt években a csapat két tagja összeakaszkodott egymással. Mindez még a 2017-es Halálos iramban 8 után kezdődött. Ez mostanáig a fő széria utolsó epizódja, és éppen ehhez kapcsolódik a balhé is.

Történt ugyanis, hogy mikor a sorozathoz az ötödik részben csatlakozó Dwayne Johnson bejelentette, az által játszott Hobbs és a Jason Statham által alakított Shaw saját közös mellékágat kap, a csapat egy másik tagjánál elpattant a húr. Tyrese Gibson nem is kifejezetten azt nehezményezte, hogy Dwayne Johnson saját filmet kap, hanem azt, hogy emiatt az eredetileg 2019-re datált Halálos iramban 9-et elhalasztották. Ennek hangot is adott a közösségi médiában, ahol arról beszélt, hogy szerinte Dwayne Johnson maga köré akarja formálni a sorozatot.

Persze nem sokkal később a színész bocsánatot kért a kirohanásáért és az ügy szinte feledésbe is merült. Igen ám, de amikor végül bemutatták a Halálos iramban: Hobbs és Shaw-t, újra felszínre kerültek az indulatok. Tyrese Gibson ugyanis a film a franchise többi tagjához mérten visszafogott bevételei láttán cikizni kezdte színésztársát és az alkotást, amivel persze megint kihúzta a gyufát nála és a rajongóinál is.

Itt tartunk most. Illetve egészen pontosan ott, hogy Tyrese Gibson a napokban egy interjúban beszélt az ő és Dwayne Johnson közötti kapcsolatról. Elmondása szerint végleg elásták a csatabárdot, amihez egy négyórás beszélgetésre volt szükségük. De minden nézeteltérést tisztáztak, és mostantól szent a béke. Az interjú során megkérdezték, hogy ő maga vállalná e, hogy az általa alakított Roman Pearce is kapjon egy hasonló mellékágat valamelyik társával együtt. De a színész ezt kategorikusan elutasította, mivel szerinte az egész franchise épp attól jó, hogy nem egyénekről szól, hanem egy csapatról.