2018.03.14   szerző: hp   hozzászólások: 0

A sztár töretlen népszerűségnek örvend a közösségi oldalakon, és ismét ő került a ranglista élére.

Dwayne Johnson még Jennifer Lopezt is kiütötte

Ismét a Szikla, azaz Dwayne Johnson lett a közösségi média első számú sztárja, letaszítva Jennifer Lopezt a képzeletbeli trónról. A Hollywood Reporter Top Actors' Chart nevű toplistája a sztárok Facebook-, Instagram, Twitter-, YouTube- és Google Plus-aktivitását összesíti, és ennek alapján állítja fel a rangsort. A folyton posztoló Johnson utoljára február 7-én volt No. 1., most megint ő lett az első. A diadalmas Szikla mögött így néz ki a tízes lista: Jennifer Lopez, Zendaya, Lupita Nyong'o, Kevin Hart, Dove Cameron, Gal Gadot, Will Smith, Finn Wolfhard, Chadwick Boseman. A mostani legnagyobb vesztes egyébként nem Lopez, hanem Millie Bobby Brown (a Netflixen futó Stranger Things sorozat sztárja), aki volt már első is, de most visszazuhant a 16. helyre.

Johnsont legközelebb az áprilisban debütáló Rampage: Tombolásban láthatjuk majd egy tudós szerepében, melyet nyáron egy kőkemény akcióthriller, a Felhőkarcoló követ majd.

akció

Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt... több»

(UIP-Duna)