Már gőzerővel zajlanak a Deadpool 3 előkészületei, a napokban pedig az is hivatalossá vált, hogy Hugh Jackman is visszatér Rozsomák szerepében. 

Ryan Reynolds és Jackman pedig egy közös videóval is jelentkezett, amelyben el is árulták, hogy mire is számíthatnak a franchise rajongói a harmadik felvonásban. A páros azt viszont már most leszögezte, hogy a történet egész biztosan nem nyúl bele a 2017-ben megjelent Logan - Farkas cselekményébe, amelynek lezárásában Rozsomák az életét vesztette.

Egy biztos: attól nem kell tartanunk, hogy a Deadpool 3 sztorija egyszerűen semmibe veszi majd a korábbi X-Men filmeket. “Teljesen különálló dolog. Logan meghalt a Loganban, ahhoz nem nyúlunk hozzá” - szögezi le Reynolds.

“Ami valójában történik a filmünkben, az az, hogy ez a két kib*szott fickó…” - vezeti fel a mondandóját Reynolds, a többit pedig ezen a ponton a képzelőerőkre kell, hogy bízzuk. A lenti videó segít megérteni, miről is van szó, azok persze mindenképp előnyben vannak, aki tudnak szájról olvasni.

A Deadpool 3 a tervek szerint 2024 szeptemberében érkezik a mozikba.