77 A kaptár  (2002)

Mindenki számára megvan az a film, amelyről tudja, hogy nem épp a filmművészet gyöngyszeme, a produkció több sebből is vérzik, ugyanakkor valami oknál fogva mégis közel áll a szívéhez.

Nincs ezzel másként James Cameron sem, aki az Empire magazinnak adott legfrissebb interjújában elárulta, hogy számára melyik film is okoz egyfajta bűnös élvezetet, ráadásul egy meglepő indokkal is szolgált a rendező.

“Tagadhatatlanul A kaptár az egyik ilyen film, amely gyönyörűen van felvéve. Látni Michelle Rodriguezt, ahogy egy igazi vad teremtést alakít abban a filmben, számom nagy örömet okoz” - nyilatkozta Cameron, aki azt is elárulta, mivel ütötte el az időt az elmúlt hetekbe, mialatt otthon volt.

“A gyerekeimnek egészen más ízlésük van a filmek terén. Viszont megpróbáltam egy kissé kitágítani a horizontot a számukra, így felvetettem, ha már westernt nézünk, mit szólnánka a A félszemű seriffhez John Wayne-nel a főszerepben. Fogalmuk sem volt, ki ő. Oké, mondtam, megnézzük ezt a filmet. Le voltak nyűgözve, a lányaim ráadásul imádják a lovakat, és most már azt is tudják, kicsoda John Wayne.”

Cameron jelenleg gőzerővel az Avatar folytatásán dolgozik, amelyről az elmúlt napokban több forgatási fotó is napvilágot látott, így várhatóan a tervek szerint az Avatar 2 jövő év decemberében kerül majd mozikba.