Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók
 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Jól össze lett rakva ez a film. Itt aztán minden meg van. Zene, színészek, humor és egy egész pofás kis történet egy ilyen stílusú filmhez. Azt hittem, hogy majd valami kis bénaság lesz, de nem így történt. Alulértékeltnek tartom, filmet mivel azért jól el lehet szórakozni rajta.

 
veresszsoltika   2017. 09. 22.

Egy újabb John Wayne-film, ami ismét tetszett. Minden szempontból jó, érdekes, fordulatos. Tetszett a befejezése is, mert kissé meglepett. Jó kikapcsolódás, érdemes megnézni.


 
Manyi   2015. 10. 25.

Kevés jó western film van és ez sajnos nem tartozik azok közé. Unalmas és nem hozza azt amit egy jó westerntől vár az ember.Vontatott, cselekményben szegény.

 
Egyszer mindenképpen érdemes megtekinteni ezt az alkotást, mert nem annyira romantikus képet fest a Vadnyugatról, mint egy matiné, nem folyik benne a vér, és nincsenek benne übermacsó cowboyok sem, viszont nagyon emberi oldalukról ismerhetjük meg belőle a korszak tipikus karaktereit, és a humora sem megvetendő, ami ebben a műfajban nem annyira jellemző.

7/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.