2019.08.13   szerző: hp   hozzászólások: 0

Eddie Murphyt az elmúlt tíz évben mindössze két filmben láthattuk, a legendás komikus azonban visszatért, és ha minden igaz, élete legjobb formájában teszi ezt. Itt a A nevem Dolemite első előzetese!

77 A nevem Dolemite  (2019)

13 évvel a Dreamgirls után Eddie Murphy visszatér a hetvenes évekbe a Craig Brewer rendezésében készülő A nevem Dolemite-ben, melyhez befutott az első hivatalos trailer.

"A legfontosabb dolog, amit tudatosítani kell, hogy ez az ő projektje, ő akarta elmesélni Rudy Ray Moore történetét" - mondta a rendező az Oscar-jelölt Murphyről, akivel nem mellesleg hamarosan ismét együtt fog dolgozni az Amerikába jöttem 2 forgatásán.

"Nagyszerű, tiszteletteljes kapcsolat alakult ki köztünk. Másrészt, a belemet ki akarom dolgozni, hogy újra a nagyvásznon láthassam, miközben azt teszi, amihez a legjobban ért" - folytatta.

A film cselekménye Rudy Ray Moore, az úttörő humorista és rapper életét dolgozza fel, aki obszcén, kung-fu hős és rendkívül humoros alteregójának, Dolemite-nak köszönhetően a 70-es évek valóságos jelenségévé vált.

Murphy mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Wesley SnipesKeegan-Michael KeyChris RockCraig Robinson és Kodi Smit-McPhee.

A A nevem Dolemite idén ősszel debütál a Netflixen, az első előzetest idelent nézhetitek meg.