Eddig titkolta, de kiderült, mi lesz Jeff Goldblum idei nagy dobásaA kép forrása: Esquire

Akik azt gondolták, hogy Jeff Goldblum nem tartogat mást az idei évre, mint a visszatérést a Jurassic World: Bukott birodalomban, tévedtek. A sokoldalú színész számára az idei év tartogat még egyet s mást.

Jeff Goldblum a tavalyi interjúiban bizakodóan tekintett az idei évre, de elég titokzatosan nyilatkozott a terveiről. Azóta persze kiderült, hogy több két évtized után visszatér Dr. Ian Malcolm szerepében a Jurassic World folytatásában, de ez még korántsem minden.

A színész rajongói bizonyára tudják, hogy Goldblum nagy zenerajongó, egyebek mellett a Rockwell Table and Stage in L.A. jazz show házigazdája, az EW-nek hivatalosan is megerősítette, hogy leszerződött a Decca Records-hoz, hogy még az idén megjelenjen debütáló jazz lemeze.

"Legjobb tudomásom szerint mindenki szereti Jeff Goldblumot" - írta a kiadó elnöke, Tom Lewis. "Fantasztikus jazz zongorista és frontember, és a legszerethetőbb fickó a világon. A jazz iránti szeretete átragad másokra, és bármikor üljön a zongora mögé, mindig boldogság fog eltölteni a játékától. Ha el tudjuk vinni Jeff zenéjét az emberek otthonába, azzal, ha csak egy kicsit is, de teszünk azért, hogy a világ boldogabb hely legyen."

Goldblum akkor keltette fel a kiadó figyelmét, amikor tavaly a The Graham Norton Show-ban Gregory Porter társaságában zenélt (a felvételt idelent tudjátok megnézni). A Decca producereit annyira meggyőzték a hallottak, hogy Los Angelesbe utaztak, hogy személyesen is találkozhassanak a színésszel.

"Nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem, az egyik legmenőbb és legnagyobb presztízsű kiadónál a Deccánál dolgozó fantasztikus embereket" - mondta Goldblum, aki gyerekkora óta foglalkozik a zenéléssel, tinédzser korában pedig már pittsburghi koktélbárok rendszeres fellépője volt.

A színészt legközelebb a UIP-Duna forgalmazásában debütáló Jurassic World: Bukott birodalomban láthatjuk, mely június 7-től látható a hazai mozikban.

akció | kaland | katasztrófafilm | sci-fi

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok –... több»

vígjáték | zenés

Az ír komikus, Graham Norton saját show-műsora a legnagyobb sztárok részvételével.  több»