A Barbie című film megjelenésével mindent rózsaszínre festett. A film kockáinak hatására több üzlet és a nézőközönség is pinkbe öltözött. De vannak olyanok, akik nem elégszenek meg a rózsaszín ruhákkal és szőke parókával, Ismét beindult a Barbie-test hullám.

Természetesen a plasztikai sebészet már rég felkészült az esetlegesen felmerülő igényekre. Dr. Scott Flyer plasztikai sebész például azzal az ígérettel kecsegtet, hogy három test- és egy arc műtéttel bárkiből Barbie-t varázsol. Azt is hozzátette, hogy nem állna meg itt, hanem a pácienseknek lehetősége lenne a baba klasszikus hajának beültetésére, klasszikus körmöket építene, fogakat fehérítene.

“Egyesek számára az eljárás csak egy mellfelvarrás vagy egy brazil fenék felvarrás jelent. Másoknak zsírleszívással, mellnagyobbítással és néhány arc átalakítással is járhat” – nyilatkozta Flyer a New York Postnak, aki szerint az beavatkozások összköltsége kb. 120 ezer dollár körül lenne. 

"Ki ne szeretne tökéletes Barbie-baba lenni, különösen manapság? Ha azt mondják, hogy úgy nézel ki, mint Barbie, az a legnagyobb bók" – mondta a The Postnak Alexa Tiefenwort, a Barbie-projekt befektetője. "Szerintem a szépség mindenképpen előny az életben. Én mindig is Barbie életét akartam élni, ez a végső cél" – tette hozzá. 

Természetesen a férfiak sem maradhatnak ki a plasztikai sebészet áldásos hatásából. Ha úgy döntenek bárkiből lehet Barbie ikonikus párja, Ken. A férfiaknak szánt plasztikai csomag tartalma a zsírleszívás, a has átalakítását, a mellkasi zsírátültetést, valamint az állkapocs- és arc töltését 110 ezer dollárért.

Ezen kívül ez a műtét egy nagyon exkluzív utazási formát is magában foglal. A nőknek felajánlja, hogy rózsaszín Corvette-ben érkezhetnek a klinikára. A férfiak számára az autó színe választható. 

44 Barbie  (2023)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»