Egy bíró azt kérdezte Sharon Stone 'pici fiától', hogy tudja-e, hogy az anyja szexfilmeket készített

Sharon Stone nemrégiben elmondta, hogy az Elemi ösztönben való szerepvállalása nagyban ártott neki a gyermekelhelyezés kapcsán lefolytatott jogi harcában.

A színésznő az iHeart's Table for Two With Bruce Bozzi podcastban beszélt arról, hogy szerinte a filmben játszott szerepe is közrejátszott abban, hogy elvesztette a most 22 éves Roan nevű fia felügyeleti jogát, akit az exével, Phil Bronsteinnel együtt fogadtak örökbe.

“Elvesztettem a gyermekem felügyeleti jogát. A bíró megkérdezte a gyerekemet - az én pici fiamat: “Tudod, hogy az anyád szexfilmeket készít?’” - mondta a színésznő, aki szerinte ez hatalommal való visszaélés volt, amiért a munkája miatt ítélték meg, hogy milyen szülő lehet.

“Az emberek manapság szinte ruha nélkül járkálnak a tévében, és talán egy tizenhatod másodpercnyi ‘lehetséges’ meztelenség miatt elvesztettem a gyermekem felügyeleti jogát” - tette hozzá Stone

A színésznő azt is elmondta, hogy az ítélet a későbbiekben az egészségi állapotára is kihatott. Stone és Bronstein 1998 és 2004 között éltek házasságban, a pereskedés után a férfi kapta a teljes felügyeleti jogot, a színésznő pedig havonta látogathatja a fiát.

“13 éven keresztül csináltam ezt; egy nagyon hosszú, nagyon nehéz felügyeleti sakkjátszmát játszottam, hogy mindent megszerezzek neki, amit csak tudok az egészsége és a jóléte érdekében. Most már teljes az otthonom és a családom, és képes vagyok újra megtalálni a sikert az életem többi részében, mivel a szívem is teljes” - tette hozzá Stone.

dráma | erotikus | misztikus | thriller

San Franciscóban egy sorozatgyilkos szedi áldozatait, mindegyikük férfi. A gyanú Catherine Tramellre (Sharon Stone) terelődik, ugyanis az írónő az egyik regényében nagyon hasonló... több»