A Hulu egy évad után elkaszálta az itthon a Disney+-on március 5-től látható,  Mandy Patinkin és Violett Beanee főszereplésével készült Halál és egyéb részletek című krimisorozatot.

A sorozat a tetszetős képi világa és a nagyszerű szereplőgárda ellenére szerény nézettséget ért el, és nem került be a Nielsen heti Top 10-es streaming nézettségi listájára. Ez pedig úgy tűnik, már nem fér bele a platformnak, így a széria rajongói kénytelenek beletörődni a döntésbe.

A történet középpontjában egy híres nyomozó és pártfogoltja állt, akik egy gyilkosságot próbálnak megoldani meg az elit körében egy földközi-tengeri hajóúton. Bár a finálé egy új rejtélyt ígért, ezt már sajnos nem fogjuk látni.

Mindenesetre, ha kíváncsi lennél a sorozatra, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | krimi | misztikus

A globális elit csillogása közepette játszódó sorozat középpontjában a briliáns és nyughatatlan Imogene Scott (Violett Beane) áll, aki rossz helyen és rossz időben találja... több»