Egy nő szeme láttára maszurbálhatott, súlyos vádak merültek fel a Wednesday és a Pókember zeneszerzője, Danny Elfman ellen

Egy korábbi jelentés szerint Danny Elfman még 2018-ban egyezett meg peren kívül Nomi Abadival szexuális zaklatás ügyében, amelynek értelmében 830 ezer dollár kártérítést fizetett.

Abadi most azon ismét beperelte Elfmant, akivel korábban munkatársak voltak. A nő azzal indokolja a benyújtott keresetet, hogy a zeneszerző elmulasztott két alkalommal is, 2019 júliusában és 2021 júliusában egyenként 42 500 dollár értékű részletet fizetni.

Elfman és Abadi még 2015-ben ismerkedtek meg, a nő elmondása szerint a férfi több mint egy éven át több alkalommal is előtte maszturbált. Elfman egyébként elutasította a vádakat.

“Hogyan reagáljak olyan súlyos vádakra, hogy az ártatlanság nem érvényes védekezés? Gyötrelmes belegondolni, hogy egy 50 éves karrier egy hírciklus alatt tönkremehet a szexuális visszaélésekről szóló gonosz és teljesen hamis vádak következtében” - nyilatkozta korábban a zeneszerző a Rolling Stone magazinnak.

“Abadi állításai egyszerűen nem igazak. Hagytam, hogy valaki közel kerüljön hozzám anélkül, hogy tudtam volna, hogy én voltam a 'gyerekkori szerelme', és hogy az volt a szándéka, hogy tönkretegye a házasságomat” - tette hozzá Elfman.

“Hagytam, hogy egy meggondolatlan barátságnak messzemenő következményei legyenek, és ez a hibás döntés teljes mértékben az én hibám. Semmi illetlen vagy helytelen dolgot nem tettem, és az ügyvédeim készen állnak arra, hogy terjedelmes bizonyítékokkal bizonyítsák, hogy ezek a vádak hamisak” - nyilatkozta a zeneszerző.

Abadi egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, ügyvédje elmondása szerint Elfman kijelentései “szöges ellentétben állnak azzal az állásponttal, amelyet az alapul szolgáló jogvitában képviselt, és a bizonyítási jegyzőkönyvvel”.