Henry Cavill és barátnője, Natalie Viscuso (lásd a galériánkat) jó ügyet támogatnak, a színész pedig az Instagramon meg is ünnepelte a közös teljesítményt.

A Vaják sztárja egy szelfit osztott meg a barátnőjével, melyen a pár együtt ünnepelte a Durrell Challenge befejezését. Egy 13 kilométeres futóversenyről és virtuális kihívásról van szó, amely a hétvégén zajlott a Durrell Wildlife Conservation Trust & Jersey Zoo vadvédelmi erőfeszítései javára.

"A Durrell Challenge-ünk hivatalosan is befejeződött!" - írta a színész egy vasárnapi Instagram-poszthoz.  "Úgy döntöttünk, hogy ma gyalogolunk, főleg azért, mert két hétnyi harci jelenet miatt a pokol kilenc árnyalatát verték ki belőlem, és a testem ma nem állt készen egy 13 km-es futásra! Azt is gyanítom, hogy Natalie nemrég eltörhette a lábát, így a sérülését kényelmes kifogásként használom fel magamnak!"

Végül így zárta: "Remélem, mindannyian élveztétek a Durrell Challenge-et!".

Az acélember színésze a hétvégén osztott meg egy videót, amelyen egy kötött oroszlános sapkát visel. A videóban köszönetét fejezte ki mindenkinek, aki részt vett az adománygyűjtésben.

Viscuso és Cavill április óta alkot hivatalosan is egy párt, miután együtt látták őket sétálni Londonban. Cavill egy fotót posztolt magáról, amelyen Viscusóval sakkozik, a következő képaláírással: "Ez én vagyok, aki csendesen magabiztosnak tűnik, röviddel azelőtt, hogy gyönyörű és briliáns szerelmem, Natalie, elpusztít a sakkban".

Barátnője ugyanezt a képet posztolta akkoriban, és játékosan írta a fotó mellé: "Csak tanítom a kedves Henrymet, hogyan kell sakkozni... vagy... talán hagyja, hogy nyerjek?"

A színészt legközelebb Matthew Vaughn Argylle: A szuperkém című akciófilmjében láthatjuk, melynek főbb szerepeit olyan sztárok alakítják, mint Samuel L. Jackson, Bryan Cranston, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard és John Cena.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés