El fogod dobni az agyad a Pókember - Irány a Pókverzum 2-től!

Bár Tom Holland felbukkanásával sosem látott erőre kapott a mozivásznon mindenki kedvenc hálószövő szuperhőse, sok rajongó szemében mégsem az MCU-hoz kötődő új Pókember mozik az utóbbi évek legjobbjai. És ez lényegében egy animációs filmnek köszönhető, a 2018-as Pókember - Irány a Pókverzumnak köszönhető.

A Robert Persichetti Jr. által rendezett film egyszerűen zseniális lett, és ez nem csak az izgalmas történetnek, a szerethető karaktereknek vagy épp a fiatalos, modern stílusnak volt köszönhető. Hanem a számítógépes technológiákat és a hagyományos, kézzel rajzolt megoldásokat ötvöző megvalósításnak is.

Azt már jó ideje lehet tudni, hogy készül a folytatást, de eddig csak alig-alig lehetett konkrétumokról hallani a Pókember - A pókverzumon át kapcsán. A napokban azonban a produceri feladatokat ellátó Chris Miller szólalt meg a projektről. Sajnos pontos részleteket egyelőre ő sem árulhatott el, de azt azért igen, hogy a folytatás olyan látványt ígér, amihez képest az első rész csak összecsapott vázlatnak tűnik majd.

Hogy ez pontosan mit takar, azt tehát nem lehet tudni, de az, hogy a készülőben lévő alkotás már most ennyire lenyűgözte a producert, azért elég biztató. És mivel már az első rész is úgy volt remek, ahogy volt, ha erre még rá tudnak tenni lapáttal, azzal megint csak a rajongók nyernek a legtöbbet.

A Pókember - A pókverzumon át kapcsán nem csak a látvány érdekes kérdés, hanem a történet is. Az első rész főhőse Miles Morales volt, akihez azonban különböző dimenziókból különböző Pókemberek is csatlakoznak, hogy megállítsák mindannyiuk közös ellenségét, Kingpint. A rajongókat persze az érdekli a leginkább, hogy a folytatásban mely további Pókemberek bukkanhatnak majd fel. Erre választ egyelőre még nem tudni, de a 2022 végére datált premier előtt azért biztosan ki fognak erről is derülni részletek.