Hugh Grant (galériánkban) és felesége, Anna Eberstein nagylelkűségét méltatták, miután 10 000 fontot adományoztak.. 

A zIgazából szerelem színész adományát a Depher nonprofit közösségi szervezet hozta nyilvánosságra, amely GoFundMe felhívást tett közzé, hogy segítsen pénzt gyűjteni a megélhetési válság közepette anyagi gondokkal küzdő idősek, kiszolgáltatottak és fogyatékkal élők támogatására. 

Pénteken a politikus, Kwasi Kwarteng bejelentette az elmúlt 50 év legnagyobb adócsökkentését, amely a következő öt évben 45 milliárd fontba kerül az államkincstárnak. Intézkedései között szerepel a legmagasabb jövedelemadó-kulcs eltörlése a legjobban keresők számára, a jóléti rendszer további korlátozása és a bankárok bónuszainak felső határának eltörlése. 

A jótékonysági szervezetek azonban elítélték az intézkedéseket, mivel azok az Egyesült Királyság legszegényebb családjait sújtják, miközben a gazdagoknak kedveznek. 

A híreket követően kiderült, hogy Hugh Grant és felesége, Anna Eberstein adakoztak a Depher által létrehozott adománygyűjtő akcióra. 

James Anderson, a szervezet alapítója a következőket mondta a PA-nak: "Ez akkor jött, amikor a legnagyobb szükségünk volt rá, sok életet tudunk megmenteni a nagylelkűségüknek és támogatásuknak köszönhetően.” 

“Ez az adomány ételt tesz az asztalra és meleget a szívekbe százak és ezrek számára, akik a megélhetési válsággal és a szegénységgel küzdenek. “

Anderson szerint a pár 2021 októbere óta összesen 55 000 fontot adományozott a szervezetnek.

“Ha átnevezhetném Jézust, Hugh-nak hívnám. Hugh miatt most (van) egy 94 éves hölgynek egy ingyenes kazánunk” - mondta Anderson júniusban. 

“Van egy másik hölgy, akinek agydaganata van, (ő) és a férje 17 hónapja nem kaptak fűtést vagy meleg vizet, és most kapnak egy új kazánt ... Hugh miatt.” 

Grantet legközelebb a jövő márciusában érkező Dungeons and Dragons: Betyárbecsületben láthatjuk majd, melyhez épp a közelmúltban futott be a magyar előzetes.

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»