Elhunyt a Maffiózók színésze és Super Bowl-bajnok, Tony Siragusa

55 éves korában elhunyt Tony Siragusa színész és amerikaifutball-játékos.

Halálának hírét ügynöke, Jim Ornstein közölte a nyilvánossággal. “Ez egy nagyon szomorú nap. Tony sokkal több volt, mint az ügyfelem, ő volt a családom. A szívem együtt érez Tony szeretteivel” - olvasható a közleményben.

Siragusa hét szezont játszott az Indianapolis Coltsnál és ötöt a Ravensnél. A Baltimore csapata 2000-ben megnyerte a Super Bowl, a csapat védőjátékosai Siragusa, Ray Lewis és Sam Adams voltak.

A 2001-es szezont követően visszavonult, majd a Fox Sports elemzőjeként dolgozott, a továbbiakban pedig színészként is érvényesült. A nagysikerű Maffiózók című sorozatban ő alakította Frankie Cortese karakterét, illetve szerepelt Az utolsó éjjel című filmben is.

Nyugodjon békében!

85 HÍRESSÉG, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETTÜNK EL

#1
Tony Siragusa

Tony Siragusa

szül. 1967. 05. 14. - elhunyt 2022. 06. 22.
Kenilworth, New Jersey, Egyesült Államok
Siragusa hét szezont játszott az Indianapolis Coltsnál és ötöt a Ravensnél. A Baltimore csapata 2000-ben megnyerte a Super Bowl, a csapat védőjátékosai Siragusa, Ray Lewis és Sam Adams voltak. A 2001-es szezont követően visszavonult, majd a Fox Sports elemzőjeként dolgozott, a továbbiakban pedig színészként is érvényesült. A... több»