Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
21
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
kevelin   2019. 06. 01.

legújabb vélemény

sajnos túl sokszor kellett nem önszántamból néznem vagy minimum hallgatnom a filmet ahhoz hogy maradéktalanul jó véleményem legyen róla de edward norton egyik legjobb alakítása.

 
szaka123   2018. 03. 26.

A filmet eredetileg Edward Norton miatt néztem és találtam egy másik tehetséget is, Barry Pepper-t. Nagyon jó film a barátságról, szerelemről és, hogy egy apa mit meg nem tesz a fiáért. Ahogy vége a filmnek nem tudsz felállni a székből, el kell rajta gondolkodni, hogy mi is történt és miért. Erősen ajánlott film. De senki ne számítson 2 óra lövöldözésre és autós üldözésre, az nem az a film!


 
harnas1207   2018. 12. 06.

Inkább a párbeszédekre fókuszál és az elmélkedésre. Engem ezzel egyáltalán nem fogott meg, sőt Edward Norton szereplésében valami egészen mást vártam. Kínszenvedés volt ez a két óra.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Nagyon erős film, hihetetlen szereplőkkel, nem sok ilyen összeállítást láthatunk.. Norton, PS. Hoffman, Pepper, Cox... a zene, a fényképezés, a hangulat, a gyönyörű kutya...mind mind hozzátesz.

 
hsanya182   2017. 02. 21.

Mély és tanulságos párbeszédek vannak benne. Tanulságos történet egy elítélt szemszögéből, mindig van remény a jobb életre, csakis ő a felelős a tetteiért. Igaz a film elég uncsi és vonatatott, nem kötött le a téma, néha volt egy egy érdekes mozzanat ami megmozgatta a fantáziámat. Egy unalmas délutáni filmnek elmehet...

Edward Norton

A film összbevétele 13 060 843 dollár volt (imdb.com).

 

Naturelle szerepére szerették volna felkérni Alicia Keys-t is.

(wintermat)
 

Mary karakterét eredetileg Brittany Murphy alakította volna.

(wintermat)
 

Monty szobájának falán a Bilincs és mosoly című film poszterét fedezhetjük fel.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.