Elhunyt Rhonda Stubbins White

60 éves korában elhunyt Rhonda Stubbins White színésznő.

A színésznőt a legtöbben Tyler Perry Ruthless, illetve az NBC nagysikerű Days of Our Lives című sorozatából ismerhették. Rhonda Stubbins White rákos megbetegedésben szenvedett, halálának hírét barátja, Todd Baker közölte a nyilvánossággal a színésznő hivatalos Facebook profilján.

"Mély fájdalommal szeretném közölni, hogy elhunyt kedves barátom, Rhonda Stubbins White. Rendkívül tehetséges nő volt, aki tele volt optimizmussal és energiával” - olvasható a közleményben.

A színésznő Brooklynban született, tanulmányait pedig a New York-i Tisch School of the Arts-on végezte. Színészi pályafutását a kilencvenes években kezdte, első szerepét a Here and Now című sorozatban kapta.

Nyugodjék békében!

#1
Rhonda Stubbins White

Rhonda Stubbins White

- elhunyt 2021. 12. 06.
A színésznő Brooklynban született, tanulmányait pedig a New York-i Tisch School of the Arts-on végezte. Színészi pályafutását a kilencvenes években kezdte, első szerepét a Here and Now című sorozatban kapta. A színésznőt a legtöbben Tyler Perry Ruthless, illetve az NBC nagysikerű Days of Our Lives című sorozatából ismerhették.... több»