Komoly sérülést szenvedett Elisabeth Moss az FX legújabb sorozatának, a The Veil forgatásán.

A színésznő a Variety magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy épp Isztambulban forgattak, az egyik jelenet felvétele során pedig súlyos csigolya sérülést szenvedett, amelyet követően két órán át feküdt egy háztetőn.

“A jelenetet, amit a sorozatban látnak, valójában másodszorra vettük fel, körülbelül hat héttel később. Mondjuk úgy, hogy rossz irányból mentem neki egy falnak” - mondta a színésznő.

“Valójában másnap a repülőtéren forgattunk, ezek azok a párizsi reptéri jelenetek, amiket az epizódban látnak, olyan mintha eltört volna a hátam” - mesélte a színésznő, majd hozzátette, hogy próbálta meggyőzni a stábot azzal kapcsolatban, hogy a sérülését az utómunkálatokkal javítsák ki.

“Nem tudtam, hogy vissza tudunk-e majd jönni, és le tudjuk-e forgatni ezen a tetőn az isztambuli Nagy Bazárban. Ez nem olyan egyszerű dolog. De szerencsére mi, mint produkció, majd az FX, megengedte, hogy visszamenjünk és újra forgassunk. Ami hihetetlen nagy lehetőség volt” - tette hozzá Moss.

NA The Veil  (2024)

thriller

Két nő kapcsolatát követhetjük, akik az igazság és hazugság halálos játékát játsszák az úton. Az egyiküknek titka van, a másikuknak pedig az a küldetése, hogy felfedje... több»