Eljött a női Bond ideje? Pierce Brosnan is megszólalt a kérdésben!

A 007-es ügynök egykori megformálója, Pierce Brosnan is kifejtette a véleményét annak kapcsán, hogy vajon érdemes lenne-e női főszereplős Bond-filmet készíteni. Az új Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni (Cary Fukunaga) jövőre a mozikban.

Nem először merült fel annak az ötlete, hogy a jövőben Bond karakterét egy színésznő alakítsa, most azonban a franchise egy korábbi sztárja, aki négy alkalommal játszotta el őfelsége titkosügynökét, Pierce Brosnan is elmondta, mit gondol a dologról.

“Igen” – válaszolta határozottan a kérdésre, hogy támogatna-e egy női főszereplős Bond-mozit. “Azt hiszem elég srácot láttunk már az elmúlt 40 éveben, itt az ideje, hogy félre álljanak, és átadják a helyüket egy nőnek. Szerintem izgalmas és üdítő lenne” – mondta, majd hozzátette, hogy szerinte addig, amíg a franchise producerei a Broccoli család tagjai, addig erre aligha kerülhet sor.

A 25. James Bond-film, a 007 Nincs idő meghalni a 007-es ügynök szerepéből távozó Daniel Craiggel 2020. április 8-tól látható a hazai mozikban.

via The Hollywood Reporter