Elképesztő szereplőgárdával jön A keresztapa rendezőjének új filmje, a Megalopolis

Azt eddig is tudtuk, hogy a Francis Ford Coppola rendezésében készülő Megalopolis parádés szereposztást kapot, most viszont tovább bővült a projekt egyébként is illusztris névsora.

A már korábban bejelentett Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight, Laurence Fishburne és Aubrey Plaza mellé most csatlakozott ugyanis Talia Shire, Shia LaBeouf, Jason Schwartzman, Grace VanderWaal, Kathryn Hunter és James Remar is.

A film nem mellékesen Shia LaBeouf egyik nagy visszatérése lehet, miután a színész hatalmas botrányba keveredett. Volt barátnője, FKA Twigs ugyanis szexuális zaklatással, bántalmazással és érzelmi zsarolással vádolta meg őt.

Jason Schwartzman szintén mozgalmas időszak előtt áll, ő ugyanis a jövőben a Wes Anderson rendezésében készülő Asteroid City című produkcióban lesz látható.

A Megalopolis cselekménye politikai ambíciók, a zsenialitás és az ellentmondásos szerelem története, amely egyúttal a mai társadalom éles kritikája is. A film forgatókönyvét szintén maga Coppola fejlesztette, a tényleges munkálatok pedig idén ősszel kezdődnek majd.