Elkészülhet a korhatáros Star Wars horror?

Noha a Skywalker korával egy korszak zárult le a Star Wars történetében, mindez nem jelenti azt, hogy a Lucasfilmnél ne dolgoznának máris gőzerővel a jövőben várható új megjelenéseken. A franchise mindig is a fiatalabb generáció számára igyekezett valamit nyújtani, a napokban azonban egy korhatáros film is szóba került az egyik közösségi oldalon.

Persze egyelőre szó sincs arról, hogy a stúdiónál máris belevágtak volna keményebb irányvonalba. Mindenesetre a Doctor Strange rendezője, Scott Derrickson egy Twitter bejegyzés erejéig eljátszott a gondolattal, milyen horrorfilmet is készítene a legszívesebben a Star Wars univerzumában.

A bejegyzést azóta a törölték, a MovieWeb magazinnak azonban sikerült megőriznie egy képernyőfotót a szövegről.

“Megkérdezték, milyen Star Wars filmet is készítenék. Azt válaszoltam, hogy egy olyan korhatárosat, amely a Hoth bolygón játszódik. Olyasmit, amiben van egy kicsi a Valamiből, esetleg Lovecraft Az őrület hegyei művéből, és amely semmilyen módon nem kapcsolódik a korábbi történetszálakhoz vagy épp karakterekhez” - írta a rendező.

Mielőtt a Marvelnél dolgozott volna, Derrickson főként a horrofilmek világában tevékenykedett, többek között a Sinister és az Ördögűzés Emily Rose üdvéért köthető a nevéhez, így valahol érthető is, hogy a mai napig nem tudott teljesen elszakadni a műfajtól.