Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
76%

Sinister (2012)

Sinister
Filmadatlap
 
27
Szereplők
23
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 08. 28.

legújabb vélemény

0

Egynek jó volt és tény, hogy voltak benne ijesztő jelenetek és a home video-s vonal is kifejezetten tetszett, de elég sok gondom volt vele. Először is nagyon sokáig nem éreztem a fenyegetettséget, Ethan Hawke karaktere kutakodott, de mi nem jutott eg... több»

 
MKristijan   2016. 11. 14.

2

Nagyon betegnek találom, főleg a kisfilmeket. Pont ezért is kötik le az embert. A másodikhoz hasonlítva nekem ez jobban tetszett, határozottabb volt a történet és nem megszokott a befejezés.


 
moov18   2016. 02. 27.

3

A Sinister az aprópénzből forgatott horrorfilmek egyik ékes példája, szép kis megtérüléssel. Nem pumpál új vért a kategóriába, nem váltja meg a műfajt mégis több mint másfél órás kellemes kikapcsolódásra alkalmas. Mesterien adagolja a feszültséget, i... több»

 
HercegPeter   2016. 12. 08.

1

Sajnos mielőtt megnéztem volna, többen is agyondicsérték nekem. Így óriási elvárásokkal ültem neki és nagyot csalódtam. A történet tetszett, de ezenkívül semmi extra számomra. Egyszer nézhető. A második rész viszont egyenesen borzasztó.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Az eleje nagyon felcsigázott, amikor viszont felfedték a film apropóját nagyot csalódtam. Aki szeret rettegni másfél órán át, annak ajánlani tudom, de igényesek kerüljék.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 12.

0

A zene, a hangulat, a cselekmény lassú kibontakozása lenyűgözött!!! Magával ragad,borzongat....ez kell egy horrortól!

 
Edii   2015. 04. 24.

0

Bár én nem vagyok egy nagy horrorfilm néző, de láttam már egy párat, engem sokkolt, végig borzongtam az egészet. A vége nem igazán jött be, nem volt eléggé hiteles...

Galéria (18)

Ethan Hawke
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Ethan Hawke

Videók (1)

A film összbevétele 82 515 113 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás 2011 őszén kezdődött Long Islanden.

(ps)
 

a film alapötletét az egyik rémálmából merítette, amit azután álmodott, miután megnézte A kör (2002) című filmet.

(ps)
 

Ethan Hawke a való életben is kipróbálta magát íróként. Két könyve jelent meg angolul, a Hottest State (1996) és az Ash Wednesday (2002).

(ps)
 

elismerte, hogy a főszereplő karakter, Ellison Oswalt nevét két ismert író, Harlan Ellison és Patton Oswalt nevei ihlették.

(ps)
 

A filmben látható kígyó a halálos marásáról híres királykígyó.

(ps)
 

A seriff szerepében Fred Thompsont láthatjuk, aki korábban Tennessee állam szenátora volt.

(ps)
 
Egy szó, mint száz a Sinister egy nagyon hangulatos, kegyetlen és izgalmas alkotás. Egy eléggé elcsépelt, sokszor látott zsánert újra tudtak gondolni és úgy tudták prezentálni, hogy valóban hatással vannak a nézőkre. több»