Elmarad az Elk*rtuk tévés bemutatója

Nemrégiben arról számolhattunk be, hogy a Keith English rendezésében készült Elk*rtuk a TV2 műsorkínálatában is megtekinthető lesz, a csatorna azonban úgy döntött, hogy későbbi időpontra teszi át a televíziós premiert.

Minderről a SorozatWiki számolt be elsőként, a TV2 egy hivatalos közleményben tette hivatalossá, hogy "programing okokból" az Elk*rtuk a tervezett január 23-a helyett másfél hónappal később, március 5-én kerül bemutatásra.

A Filmforgalmazók Egyesülete jelentése szerint a film egyébként az elmúlt legnézettebb filmje volt, közel 100 ezer néző váltott rá jegye, noha a későbbiekben több hír is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy több középiskolában is kötelezővé tették a film megtekintését.

A filmet Magyarország első politikai krimijeként definálták a készítők, a főszerepekben Trill ZsoltBánovits VivianneMózes AndrásBede Fazekas SzabolcsGubás GabiSzikszai Rémusz és Zayzon Zsolt.

35 Elk*rtuk  (2021)

dráma | krimi

Egy ambíciózus, de munkáltatója által elnyomott közvéleménykutató elhatározza, hogy fényt derít az igazságra, miután rájön, hogy főnöke egy roppant kényes hangfelvétel... több»