2019.09.03   szerző: hp   hozzászólások: 0

Joel Schumacher már évekkel korábban nyilvánosan elnézést kért a Batman és Robin miatt, most azonban a Mindörökké Batman kapcsán fakadt ki, és egyáltalán nem kímélte a film sztárjait.

A direktor a közelmúltban adott a Vulture-nek interjút, melyben részletesen beszélt karrierje mélypontjairól és sikereiről is. Természetesen nem maradhatott ki a Mindörökké Batman sem, melynek kapcsán Joel Schumacher elég kemény szavakkal illette a produkció főszereplőit, Val Kilmert és Tommy Lee Jones-t.

Míg előbbit elmebetegnek, utóbbit nemes egyszerűséggel seggfejnek nevezte. Amikor az újságíró rákérdezett, hogy miért dolgozott együtt Jones-szal kétszer is, Schumacher így magyarázta a dolgot.

"Zseniális volt a The Client-ben. De nem volt kedves Jim Carrey-vel a Mindörökké Batman forgatásán. És nem azt mondtam, hogy Val Kilmerrel nehéz volt együtt dolgozni, hanem, hogy egy elmebeteg volt" - mondta. A riporter ne mulasztott el rákérdezi arra, hogy ezt milyen értelemben érti a rendező, aki azonban nem magyarázkodott sokat, és egy korábbi Entertainment Weekly interjúra hivatkozott, melyben részletesen beszámolt a dologról. Eszerint Kilmer a forgatáson ragaszkodott ahhoz, hogy a stáb tagjai Mr. Kilmernek szólítsák, állandóan elkésett a forgatásról, az egyik operatőr arcán elnyomott egy cigarettát, és olyan halkan mormogta a szövegét, hogy gyakorlatilag nem lehetett érteni.

A film a belső feszültségek ellenére mindenesetre cseppet sem szerepelt rosszuk a pénztáraknál, olyannyira nem, hogy, az adott év legjobb premierhétvégéjét húzta be, és közel 350 millió dollárt kaszált világszerte.

via Vulture