Az idei év eddig két legütősebb filmes produkcióját kétségtelenül Zack Snyder szállította. A rendező végre megvalósította saját elképzeléseit Az Igazság Ligájával kapcsolatban, illetve nemrégiben debütált A halottak hadserege is.

Ez utóbbit hatalmas lelkesedéssel fogadták a kritikusok és a rajongók egyaránt, Snyder egy friss interjúban pedig már legújabb terveiről is beszélt. Tyrone Magnus youtuber egy közel 1 órás beszélgetést készített a rendezővel, amely során arra is rákérdezett, készítene-e valaha anime adaptációt.

A választ szinte egyértelműen igen, mivel Snyder saját elmondása szerint nagy anime rajongónak tartja magát, így egész biztosan belevágna egy élőszereplős Dragon Ball feldolgozásba.

Úgy tűnik, hogy a rendező nem csupán a zombi történetek világában érzi otthon magát, hanem ahhoz is egyre jobban kezd érteni, miként kárpótolhatja a csalódott rajongókat. Legutóbb a már említett Igazság Ligájával tette mindezt, egy új Dragon Ball pedig mindenképp megérdemelt produkció lenne, a 2009-ben megjelent Dragonball: Evolúció okozta “keserűség” után.