Először adott interjút a balesetét követően Jeremy Renner, megdöbbentő részleteket árult el a színész

Először adott nyilvános interjút Jeremy Renner a januárban történt szörnyű balesete óta. A Marvel sztárjával Diane Sawyer beszélgetett.

Áprilisban kerül adásba az ABC News különkiadása, amelyben Renner őszintén beszél a baleset körülményeiről, gyógyulásáról. Az interjú talán egyik legmegrázóbb pillanata, amelyben lejátszák azt a telefonhívást, amelyben valaki mentőt hív a sérült színészhez. Swayer azt is megkérdezte, mire emlékszik a történtekből, amelyre Renner csupán annyit válaszol, hogy “minden fájdalmas pillanatra”.

Rennert tompa mellkasi traumával és ortopédiai sérülésekkel szállították kórházba január elején, miután egy több tonnás lánctalpas hókotró maga alá gyűrte. A színész az unokaöccsét próbálta kisegíteni a hóból Lake Tahoe-i otthona közelében.

“Láttam, hogy a fejéből ömlik a vér. Odarohantam hozzá. Nem hittem, hogy életben van” - nyilatkozta Renner unokaöccse. A színész azt is elmondta, hogy a számos törés és zúzódás miatt végig csak arra tudott gondolni, hogy a teste teljesen eltorzult. “Hogy fog kinézni a testem? Csak egy gerinc és egy agy leszek, mint egy tudományos kísérlet?” - jegyezte meg Renner.

“A túlélést választottam. Ebbe nem fogok belehalni, semmiképp. Rengeteg húst és csontot veszítettem ebben az élményben, de feltöltődtem és feltöltődtem szeretettel és titániummal” - mondja Renner, aki egyébként igyekezett végig kimérten viselkedni a beszélgetés során, egy ponton azonban elérzékenyült.