A Whitney Houston-életrajzi film, az I Wanna Dance with Somebody magyar szinkronos előzetese frissen debütált az interneten.

Az I Wanna Dance with Somebody egy hamarosan megjelenő film a néhai zenei ikonról, Whitney Houstonról Naomi Ackie (galériánkban) főszereplésével.

A trailer megtekintése után sokakban felmerülhet a kérdés, vajon a színésznő énekli-e a dalokat, vagy Whitney Houston hangját használják, de mint azt a zenei mogul, Clive Davis megerősítette, Whitney Houston ikonikus énekhangja lesz hallható a filmben.

"Nagyon lenyűgözött minket, hogy Whitney személyiségét sikerült megragadni" - mondta a USA Today-nek Naomi meghallgatásáról. "Az (ének)hang természetesen Whitney hangja lesz. Amikor Whitney-ről volt szó, egyszerűen nem gondoltuk, hogy bárki is képes lenne megragadni az ő énekesi zsenialitását, így Whitney hangja lesz hallható a filmben."

A film további szerepeit Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams és Clarke Peters alakítja.

Az I Wanna Dance with Somebody 2022. december 22-én debütál a mozikban. Nézd meg a trailert idelent!

dráma | életrajzi | zenés

A film az egyedülálló és felejthetetlen Whitney Houston énekesnőnek állít emléket. A fiatal New Jersey-i gospel kórusénekesnőből minden idők egyik legsikeresebb és legtöbb... több»