Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film (2022)

I Wanna Dance with Somebody
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
9
Képek
4
Videók

Galéria (9)

Naomi Ackie

Videók (4)

 
Ahoj poplacsek   2023. 05. 29.

legújabb vélemény

0
Whitney Houston-rajongóknak remek film lehet

Én nem voltam sose a rajongója, rendesen be is sokalltam a végére a zenétől. Meg is fogalmazódott bennem, hogy miért. Nála nem az volt a lényeg, hogy a zeneszámok önálló érzéseket és gondolatokat fogalmazzanak meg, hanem hogy rendkívül nagyívű himnuszok legyenek, amikben jól ki lehet énekelni a különben kétségtelenül kivételes képességeit. De különben, mint produkció rendben volt, Stanley Tucci, mint mindig, most is hozta a tőle megszokott magas színvonalat. A sorsának a tragikus alakulását igen eufemisztikusan és kíméletesen érintette a történet, így szerintem nem egy tényleges életrajzi, hanem egy a munkássága előtt tisztelgő rajongói mozit láthattunk.

 
Artemisia   2023. 01. 05.

a nap véleménye

5
Egy fájdalmas életút

Whitney Houston életútja egyszerre felemelő és tragikus. Míg énekesnőként mindent elért, amit csak lehetett, sőt a filmipart is meghódította, addig a magánélete tele volt fájdalommal és kudarcokkal. Tragikus halálának 10 évfordulóján jelent meg Kasi ... teljes kritika»

 
Argus   2022. 12. 31.

4
Meglepett ez a film

Kifejezetten meglepett Kasi Lemmons rendező és Naomi Ackie színésznő közös alkotása, az új Whitney Houston film (I Wanna Dance With Somebody), mert a vártnál életszerűbben adta vissza a The Voice életét. Ezúttal nem estek abba a hibába, mint az Elvis filmnél, és nem egyetlen szűk látókörű nézetből rántottak a sárba egy zenei ikont. Ebben a rendezésben megvan az egyensúly, látjuk az énekesnő mindkét oldalát, értékeit és hibáit is. Bár nyitva hagyja a kérdést, hogy Whitney kábítószerre szokásában mekkora szerepe volt a züllött Bobby Brownnak. Nálam ez a film erős 85%.

 
Anti007   2022. 12. 30.

1
Diszkrét életrajz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az év utolsó mozijának nem is lehetett volna jobb lezárása, mint a fantasztikus tehetségű Whitney Houston életrajzi filmje. Nem volt kérdés, hogy ez kötelező program lesz az év utolsó napjaiban. Kamasz éveimet, az aktív bulizós korszakomat kísérte vé... teljes kritika»

 
dandelion1983   2022. 12. 24.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Whitney Houston a világ egyik legszebb hangjának birtokosa volt, így az egyik oldalról nagyon nehéz kihívás olyan filmet készíteni, ami felér az ő nagyságához. A másik oldalról viszont, egy ennyire csodás művésznő életrajzi filmje már akkor sem lehet... több»

 
Lóri Ádámcsik   2023. 02. 12.

0
Jó volt, jó volt, de...

Inkább a zenék vitték el a filmet, mint a főszereplő színész hölgy. Szépen énekelt, de lehet, hogy lehetett volna találni egy jobban passzoló színésznőt. A történet igazából izgalmasnak mondható, kihozták belőle a maximumot. Ettől függetlenül az utóbbi idők legjobb énekes életrajzi filmjét (Bohém rapszódia) nem tudta überelni. Egyszer érdemes megnézni.

 
Lali   2022. 12. 23.

1

Sajnos senki ne várja, hogy ez a film olyan lesz majd, mint a Bohemian Rapsody, az Elvis vagy a Rocketman...valami nagyon hiányzik belőle...

A film 202 072 736 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 101 897 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Soha nem nyert bizonyítást, hogy az énekesnő viszonyt folytatott volna asszisztensnőjével, Robyn Crawforddal, bár akkoriban sokat cikkeztek erről a lapok. A film leteszi a voksát a viszony mellett.

(Cinematograph)
 

A National Enquirer magazin nemsokkal Whitney temetése után közölt egy ismeretlen forrásból számazó posztumusz fotót az énekesnő nyitott koporsójáról.

(Artemisia )
 

Whitney Houston 7 stúdióalbumából 3 viseli a nevét: az 1985-ös Whitney Houston, az 1987-es Whitney és a 2002-ben megjelent Just Whitney.

(Artemisia )
 

Withney Houston és Bobby Brown 1992.július 18-án kötöttek házasságot.

(Artemisia )
 

Whitney Houstont 2012.február 11-én találták holtan Beverly Hillsben.

(Artemisia )
 
Zenés életrajzi film azoknak, akiket a zenés életrajzi filmekből leginkább csak a zene érdekel. több»