Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

I Wanna Dance With Somebody – A Whitney Houston-film (2022)

I Wanna Dance with Somebody
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
9
Képek
4
Videók

Galéria (9)

Naomi Ackie

Videók (4)

 
Artemisia   2023. 01. 05.

legújabb vélemény a nap véleménye

5
Egy fájdalmas életút

Whitney Houston életútja egyszerre felemelő és tragikus. Míg énekesnőként mindent elért, amit csak lehetett, sőt a filmipart is meghódította, addig a magánélete tele volt fájdalommal és kudarcokkal. Tragikus halálának 10 évfordulóján jelent meg Kasi ... teljes kritika»

 
FilmFlash   2022. 12. 31.

4
Meglepett ez a film

Kifejezetten meglepett Kasi Lemmons rendező és Naomi Ackie színésznő közös alkotása, az új Whitney Houston film (I Wanna Dance With Somebody), mert a vártnál életszerűbben adta vissza a The Voice életét. Ezúttal nem estek abba a hibába, mint az Elvis filmnél, és nem egyetlen szűk látókörű nézetből rántottak a sárba egy zenei ikont. Ebben a rendezésben megvan az egyensúly, látjuk az énekesnő mindkét oldalát, értékeit és hibáit is. Bár nyitva hagyja a kérdést, hogy Whitney kábítószerre szokásában mekkora szerepe volt a züllött Bobby Brownnak. Nálam ez a film erős 85%.

 
Anti007   2022. 12. 30.

1
Diszkrét életrajz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az év utolsó mozijának nem is lehetett volna jobb lezárása, mint a fantasztikus tehetségű Whitney Houston életrajzi filmje. Nem volt kérdés, hogy ez kötelező program lesz az év utolsó napjaiban. Kamasz éveimet, az aktív bulizós korszakomat kísérte vé... teljes kritika»

 
dandelion1983   2022. 12. 24.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Whitney Houston a világ egyik legszebb hangjának birtokosa volt, így az egyik oldalról nagyon nehéz kihívás olyan filmet készíteni, ami felér az ő nagyságához. A másik oldalról viszont, egy ennyire csodás művésznő életrajzi filmje már akkor sem lehet... több»

 
Lali   2022. 12. 23.

1

Sajnos senki ne várja, hogy ez a film olyan lesz majd, mint a Bohemian Rapsody, az Elvis vagy a Rocketman...valami nagyon hiányzik belőle...

 
takandras   2022. 12. 28.

0

Nagyon tetszett a film, és a zene is szuper volt szerintem. Igazán jól kikapcsolódtunk a filmmel!

 
Ádám   2022. 12. 22.

0

Nagyon imádnivaló ez a történet, mégha bizonyos pontjain nehéz is elhinnem, hogy valós alapú.

A film 194 218 986 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 97 606 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Soha nem nyert bizonyítást, hogy az énekesnő viszonyt folytatott volna asszisztensnőjével, Robyn Crawforddal, bár akkoriban sokat cikkeztek erről a lapok. A film leteszi a voksát a viszony mellett.

(Cinematograph)
 

A National Enquirer magazin nemsokkal Whitney temetése után közölt egy ismeretlen forrásból számazó posztumusz fotót az énekesnő nyitott koporsójáról.

(Artemisia )
 

Whitney Houston 7 stúdióalbumából 3 viseli a nevét: az 1985-ös Whitney Houston, az 1987-es Whitney és a 2002-ben megjelent Just Whitney.

(Artemisia )
 

Withney Houston és Bobby Brown 1992.július 18-án kötöttek házasságot.

(Artemisia )
 

Whitney Houstont 2012.február 11-én találták holtan Beverly Hillsben.

(Artemisia )