Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
7
Képek
2
Videók
 
deneslau   2016. 05. 13.

Egész jó film, hitelesek a színészek, jó a zenei aláfestés és maga a szellem ami átjön. Az egész miliő és kisugárzás magával ragad és utánozhatatlanul jellegzetes. Frappáns és élvezetes a befejezés. Érdemes megnézni, jó film.

 
SzFa   2017. 09. 30.

Én nagyon szeretem The runaways számait és szerintem a film is elég komolyra sikerült. Azt megértem, hogy sok mindenkinek nem tetszik, mert életrajzi film és nincsenek benne képtelenségek, de egy életérzést át ad. Fantasztikus egy film, imádom. mindig az M1 -en adták este.


 
Syracuse   2016. 11. 10.

Filmként jó. Viszont ez egyáltalán nem egy Runaways film, inkább egy "Joan Jett és Cherie Currie intim kapcsolata" film. A többiekről alig esik szó, a Joannál sokkalta tehetségesebb zenész Lita Fordot épphogy megemlítik. Ez így egyben már csak egy közepes film.

A film összbevétele 3 571 735 dollár volt (imdb.com).

 

A film összbevétele 4600000 dollár volt.

(mamiéstöti2)
 

A film 10 millió dollárból készült el.

(mamiéstöti2)
 

Dakota Fanning kölcsönkért az igaz Cherrie Currie-től egy övet, amelyet a forgatás során hordhatott.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.