Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80%

Tina (1993)

What's Love Got to Do with It
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Tina
 
Toncsi   2016. 05. 22.

legújabb vélemény

Manapság meg már az a nőies, ha valaki intrikus és picsog mindenért, a nőiességére hivatkozva. Nagy példakép marqd számomra azt hiszem. Éljen soká!! nem mondom h a film tökéletes volt, de nem is egyszerű visszaadni egy ilyen "tigrist"!

 
FarZoo   2015. 06. 24.

Nagyon jól sikerült, kiváló életrajzi dráma. Sokakat meglephet néhány rész, mert az ember nem is hinné mi minden vezetett ehhez a nagy sikerhez az énekesnő esetében. Meglepő, érdekfeszítő történésekkel teli sztori a kitartásról, az egyszer fent-egyszer lent érzésről.


 
Buffy   2015. 01. 22.

Nagyon nagy csodálója vagyok. Igazi erős, ősi nőiesség árad belőle, és a hangja mindig lenyűgözött. Tudtam, hogy kemény élete volt. De azért megdöbbentő...

A film összbevétele 39 100 956 dollár volt (imdb.com).

 

Angela Bassett a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Halle Berry és Whitney Houston mindketten versenybe szálltak Tina Turner szerepéért.

(rbernadett)
 

Ike Turner részét valóban Laurence Fishburne énekli.

(rbernadett)
 

Laurence Fishburne öt alkalommal is visszautasította Ike Turner szerepét, azonban amikor meghallotta, hogy Angela Bassett nyerte el Tina szerepét, meggondolta magát és mégis igent mondott.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.