Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
1
Videók
A nyughatatlan
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Hakker   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

Remek film, nagyon jó színészi alakításokkal. Johnny Cash életéről nem sokat tudok, tehát nem igazán tudom, hogy mennyi a valóságalapja a filmnek. Szerintem egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 09. 13.

Na ez már igazán használható darab lett. Mondhatni a ráfordított idő megtérült mert elszórakoztatott, láttam, hogy dolgoztak vele és ez nagyon jó. Kikapcsolt és ez végre meghozta a várt sikert.


 
dailyfilmsan   2018. 06. 05.

Jonny chash élete leegyszerűsítve és a rossz oldaláról bemutatván... egyértelmű siker mert a néző a szenvedést értékeli csak. Ez a film is azért lett ennyire jó mert a szereplők szenvednek benne és hirtelen lesz happy end a film. Reese tényleg nagyon jó benne, ehhez kétség nem fér. A dalok színesítik és nem teszik unalmassá a folytonos siránkozást :D

 
NGN   2019. 10. 12.

Legenda születik

Johnny Cash-t talán senkinek nem kell bemutatni. Amerikában igazi szimbólummá vált, egyértelműen Elvis-szel lehet egy lapon emlegetni. Az életútja nem volt zökkenőmentes, korai éveiben a drogok rossz irányba vitték el, de a felesége, June kiemelte őt ebből a gödörből. James Mangold filmje is erre az időszakára koncentrál, egészen a végső megtisztulásig, addig a bizonyos leánykérésig, ami élőben történt meg az egyik fellépésük alkalmával. A film legnagyobb erőssége a színészválasztás, Phoenix lubickol a szerepében, mintha mindig erre vágyott volna, hogy ő lehessen a legendás Johnny Cash. Reese Witherspoon haza is vihette az Oscart June Carter megformálásáért, teljesen joggal. A két színész k... több»

 
Dodi   2015. 06. 10.

Hangulatában és képi világában nagyon szép, ebben és a rendezésben kicsit emlékeztetett a Ray-re, ami szintén tetszett. A film eléggé hiteles, és szerintem nem is túl giccses, elég reálisan mutatja be a dolgokat, még ha leegyszerűsít és ki is hagy néhány dolgot. De hát egy film se lehet tökéletes, ami nem baj...

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
 
Hiába próbál A nyughatatlan mást mutatni, mint egy szokásos életrajzi film, az összkép mégis efelé tendál. Azt azonban nehéz lenne elvitatni, hogy a zsáneren belül még így is egy hihetetlenül emberközeli nézőpontot használ. több»
 
James Mangold a 2000-es évek talán legjobb zenés filmjét hozta össze. 8/10 több»

A film összbevétele 186 438 883 dollár volt (imdb.com).

 

Joaquin Phoenix a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is maga énekelte fel a dalokat, de gitározni és harmonikázni is megtanultak.

(hp)
 

Miután látta Joaquin Phoenixet a Gladiátorban (2000), Johnny Cash áldását adta rá, hogy a színész játssza a film főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.