Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
15
Képek
1
Videók
A nyughatatlan
 
Deku   2017. 09. 13.

Na ez már igazán használható darab lett. Mondhatni a ráfordított idő megtérült mert elszórakoztatott, láttam, hogy dolgoztak vele és ez nagyon jó. Kikapcsolt és ez végre meghozta a várt sikert.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 05.

Jonny chash élete leegyszerűsítve és a rossz oldaláról bemutatván... egyértelmű siker mert a néző a szenvedést értékeli csak. Ez a film is azért lett ennyire jó mert a szereplők szenvednek benne és hirtelen lesz happy end a film. Reese tényleg nagyon jó benne, ehhez kétség nem fér. A dalok színesítik és nem teszik unalmassá a folytonos siránkozást :D


 
Dodi   2015. 06. 10.

Hangulatában és képi világában nagyon szép, ebben és a rendezésben kicsit emlékeztetett a Ray-re, ami szintén tetszett. A film eléggé hiteles, és szerintem nem is túl giccses, elég reálisan mutatja be a dolgokat, még ha leegyszerűsít és ki is hagy néhány dolgot. De hát egy film se lehet tökéletes, ami nem baj...

 
batukán   2015. 12. 31.

Nagyon életszagú ez a film, persze nem kizárt, hogy azért akadnak benne dramatizálások is. Mindenesetre nekem tetszett. Amúgy én a bővített változatot láttam.

 
sonyxxx   2015. 06. 04.

Joaquin Phoenix kitűnő teljesítményt nyújtott a filmben, ő szerintem legjobb dolog benne. Meg persze a zenék, amik egy igazi legenda alkotásai, nagyon hangulatossá válik tőle az egész film. Aki szereti Johnny Cash számait, annak kihagyhatatlan.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
 
Hiába próbál A nyughatatlan mást mutatni, mint egy szokásos életrajzi film, az összkép mégis efelé tendál. Azt azonban nehéz lenne elvitatni, hogy a zsáneren belül még így is egy hihetetlenül emberközeli nézőpontot használ. több»
 
James Mangold a 2000-es évek talán legjobb zenés filmjét hozta össze. 8/10 több»
 

Joaquin Phoenix a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is maga énekelte fel a dalokat, de gitározni és harmonikázni is megtanultak.

(hp)
 

Miután látta Joaquin Phoenixet a Gladiátorban (2000), Johnny Cash áldását adta rá, hogy a színész játssza a film főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.