Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
15
Képek
1
Videók
A nyughatatlan
 
Dodi   2015. 06. 10.

Hangulatában és képi világában nagyon szép, ebben és a rendezésben kicsit emlékeztetett a Ray-re, ami szintén tetszett. A film eléggé hiteles, és szerintem nem is túl giccses, elég reálisan mutatja be a dolgokat, még ha leegyszerűsít és ki is hagy néhány dolgot. De hát egy film se lehet tökéletes, ami nem baj...

 
batukán   2015. 12. 31.

Nagyon életszagú ez a film, persze nem kizárt, hogy azért akadnak benne dramatizálások is. Mindenesetre nekem tetszett. Amúgy én a bővített változatot láttam.


 
sonyxxx   2015. 06. 04.

Joaquin Phoenix kitűnő teljesítményt nyújtott a filmben, ő szerintem legjobb dolog benne. Meg persze a zenék, amik egy igazi legenda alkotásai, nagyon hangulatossá válik tőle az egész film. Aki szereti Johnny Cash számait, annak kihagyhatatlan.

 
a.edit63   2015. 05. 19.

Nagyon szeretem az életrajzi filmeket és szerencsére ebben sem kellett csalódnom. A szereplők jók, a zenék szintén és a történet. Ajánlom mindenkinek!

 
rhamus   2015. 07. 18.

Nekem nagyon tetszett ez a rész is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
 
Hiába próbál A nyughatatlan mást mutatni, mint egy szokásos életrajzi film, az összkép mégis efelé tendál. Azt azonban nehéz lenne elvitatni, hogy a zsáneren belül még így is egy hihetetlenül emberközeli nézőpontot használ. több»
 
James Mangold a 2000-es évek talán legjobb zenés filmjét hozta össze. 8/10 több»
 

Joaquin Phoenix a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is maga énekelte fel a dalokat, de gitározni és harmonikázni is megtanultak.

(hp)
 

Miután látta Joaquin Phoenixet a Gladiátorban (2000), Johnny Cash áldását adta rá, hogy a színész játssza a film főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.