Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
15
Képek
1
Videók
A nyughatatlan
 
arctoslion   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

10/9

Nagyon jó film, remek színészi alakításokkal. Phoenix is, Reese is nagyon - nagyon jó. Szinte élvezik a szerepüket. És a zenék... Nagyon tetszett. Nem az egyszer nézhető alkotás.

 
Deku   2017. 09. 13.

Na ez már igazán használható darab lett. Mondhatni a ráfordított idő megtérült mert elszórakoztatott, láttam, hogy dolgoztak vele és ez nagyon jó. Kikapcsolt és ez végre meghozta a várt sikert.


 
dailyfilmsan   2018. 06. 05.

Jonny chash élete leegyszerűsítve és a rossz oldaláról bemutatván... egyértelmű siker mert a néző a szenvedést értékeli csak. Ez a film is azért lett ennyire jó mert a szereplők szenvednek benne és hirtelen lesz happy end a film. Reese tényleg nagyon jó benne, ehhez kétség nem fér. A dalok színesítik és nem teszik unalmassá a folytonos siránkozást :D

 
NGN   2019. 10. 12.

Legenda születik

Johnny Cash-t talán senkinek nem kell bemutatni. Amerikában igazi szimbólummá vált, egyértelműen Elvis-szel lehet egy lapon emlegetni. Az életútja nem volt zökkenőmentes, korai éveiben a drogok rossz irányba vitték el, de a felesége, June kiemelte őt ebből a gödörből. James Mangold filmje is erre az időszakára koncentrál, egészen a végső megtisztulásig, addig a bizonyos leánykérésig, ami élőben történt meg az egyik fellépésük alkalmával. A film legnagyobb erőssége a színészválasztás, Phoenix lubickol a szerepében, mintha mindig erre vágyott volna, hogy ő lehessen a legendás Johnny Cash. Reese Witherspoon haza is vihette az Oscart June Carter megformálásáért, teljesen joggal. A két színész k... több»

 
Dodi   2015. 06. 10.

Hangulatában és képi világában nagyon szép, ebben és a rendezésben kicsit emlékeztetett a Ray-re, ami szintén tetszett. A film eléggé hiteles, és szerintem nem is túl giccses, elég reálisan mutatja be a dolgokat, még ha leegyszerűsít és ki is hagy néhány dolgot. De hát egy film se lehet tökéletes, ami nem baj...

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix
 
Hiába próbál A nyughatatlan mást mutatni, mint egy szokásos életrajzi film, az összkép mégis efelé tendál. Azt azonban nehéz lenne elvitatni, hogy a zsáneren belül még így is egy hihetetlenül emberközeli nézőpontot használ. több»
 
James Mangold a 2000-es évek talán legjobb zenés filmjét hozta össze. 8/10 több»

A film összbevétele 186 438 883 dollár volt (imdb.com).

 

Joaquin Phoenix a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is maga énekelte fel a dalokat, de gitározni és harmonikázni is megtanultak.

(hp)
 

Miután látta Joaquin Phoenixet a Gladiátorban (2000), Johnny Cash áldását adta rá, hogy a színész játssza a film főszerepét.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.