Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
arctoslion   2020. 04. 02.

legújabb vélemény

0
10/9

Nagyon jó film, remek színészi alakításokkal. Phoenix is, Reese is nagyon - nagyon jó. Szinte élvezik a szerepüket. És a zenék... Nagyon tetszett. Nem az egyszer nézhető alkotás.

 
NGN   2019. 10. 12.

1
Legenda születik

Johnny Cash-t talán senkinek nem kell bemutatni. Amerikában igazi szimbólummá vált, egyértelműen Elvis-szel lehet egy lapon emlegetni. Az életútja nem volt zökkenőmentes, korai éveiben a drogok rossz irányba vitték el, de a felesége, June kiemelte őt... teljes kritika»


 
Deku   2017. 09. 13.

0

Na ez már igazán használható darab lett. Mondhatni a ráfordított idő megtérült mert elszórakoztatott, láttam, hogy dolgoztak vele és ez nagyon jó. Kikapcsolt és ez végre meghozta a várt sikert.

 
dailyfilmsan   2018. 06. 05.

0

Jonny chash élete leegyszerűsítve és a rossz oldaláról bemutatván... egyértelmű siker mert a néző a szenvedést értékeli csak. Ez a film is azért lett ennyire jó mert a szereplők szenvednek benne és hirtelen lesz happy end a film. Reese tényleg nagyo... több»

 
Dodi   2015. 06. 10.

0

Hangulatában és képi világában nagyon szép, ebben és a rendezésben kicsit emlékeztetett a Ray-re, ami szintén tetszett. A film eléggé hiteles, és szerintem nem is túl giccses, elég reálisan mutatja be a dolgokat, még ha leegyszerűsít és ki is hagy néhány dolgot. De hát egy film se lehet tökéletes, ami nem baj...

 
batukán   2015. 12. 31.

0

Nagyon életszagú ez a film, persze nem kizárt, hogy azért akadnak benne dramatizálások is. Mindenesetre nekem tetszett. Amúgy én a bővített változatot láttam.

 
sonyxxx   2015. 06. 04.

0

Joaquin Phoenix kitűnő teljesítményt nyújtott a filmben, ő szerintem legjobb dolog benne. Meg persze a zenék, amik egy igazi legenda alkotásai, nagyon hangulatossá válik tőle az egész film. Aki szereti Johnny Cash számait, annak kihagyhatatlan.

Galéria (25)

Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix

Videók (1)

A film összbevétele 186 438 883 dollár volt (imdb.com).

 

Joaquin Phoenix a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon is maga énekelte fel a dalokat, de gitározni és harmonikázni is megtanultak.

(hp )
 

Miután látta Joaquin Phoenixet a Gladiátorban (2000), Johnny Cash áldását adta rá, hogy a színész játssza a film főszerepét.

(hp )
 

June Carter Cash nem sokkal a forgatás megkezdése előtt hunyt el.

(hp )
 

Joaquin Phoenix összesen 56 kosztümöt viselt, melyek mindegyikét Arianne Phillips tervezte.

(hp )
 

A Sony, a Universal, a Focus Features, a Paramount, a Columbia Pictures és a Warner Bros. is visszadobta a projektet. Végük a 20th Century Fox finanszírozta a filmet.

(hp )
 

A June Cartert alakító Reese Witherspoon csak a film harmincadik percében jelenik meg először.

(hp )
 
Hiába próbál A nyughatatlan mást mutatni, mint egy szokásos életrajzi film, az összkép mégis efelé tendál. Azt azonban nehéz lenne elvitatni, hogy a zsáneren belül még így is egy hihetetlenül emberközeli nézőpontot használ. több»
 
James Mangold a 2000-es évek talán legjobb zenés filmjét hozta össze. 8/10 több»