Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Piaf (2007)

La môme
Filmadatlap
 
16
Szereplők
11
Vélemények
39
Képek
2
Videók
Piaf
 
Deku   2017. 10. 23.

Gyakorlatilag nekem ez eléggé tetszett ahhoz, hogy elnézzem ha hibák becsúsznak. Nincs is semmi probléma filmmel úgy egészébe véve. Apróbb hibák becsúsztak de ez nem ront az élményen.

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Számomra egy erőssen túlértékelt film, Marion Cotillard alakítása tetszett, meg Titine megformálójáé is, de a film maga elég hosszúra, feleslegesen hosszura és már-már unalmasra sikeredett.


 
Dodi   2015. 06. 10.

Egyik legrosszabb film volt, amit életemben láttam. Nagyon amerikai volt, de közben francia akart lenni és ez valahogy nem sikerült neki... a főszereplő viszont fantasztikusan játszik. De még miatta sem lennék hajlandó még egyszer megnézni...

 
Beniko   2015. 11. 23.

Már szinte ijesztő ahogy Marion Cotillard megformálja Edith Piafot. Nagyon jól csinálja. Na és a sok sláger, jól megidézi a múltat. Szép életrajzi dráma.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

A film lenyűgöző, katartikus, a szereplők kiválóak. Marion Cotillard egy kiváló színész, hihetetlenül jól alakítja a szerepét. Véleményem szerint az európai filmeknek a közelébe sem érnek a nagy "hollywoodi produkciók". Mindenkinek szeretettel ajánlom.

Marion Cotillard

A film összbevétele 88 613 761 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben végig Marion Cotillard énekel.

(citizenfour99)
 

A film számos elismerésben részesült, köztük 4 BAFTA:jelmez (Marit Allen) , smink és maszk , filmezne (Christopher Gunning) , legjobb női alakítás (Marion Cotillard) , és két Oscar: legjobb smink és maszk, legjobb női alakítás.

(citizenfour99)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.