Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
91%

Még mindig hiszek (2020)

I Still Believe
Filmadatlap
 
33
Szereplők
4
Vélemények
25
Képek
6
Videók
 
Szilonka   2020. 08. 29.

legújabb vélemény

1

A remény hal meg utoljára. Szép film volt a küzdésről, a tenni és élni akarásról, hogy mindig hinni kell a legvégsőkig.

 
indingo   2020. 08. 18.

0

Nem tetszett. Nem tudtam előre, hogy ennyire vallásközpontú a film, amiktől kicsit kiráz a hideg. Igaz történet, de valahogy elég hihetetlen. A végén az eredeti felvételeknek örültem.


 
Yosihiro   2020. 04. 29.

0
I Still Believe

A hit ereje. Csodálatos film. Volt alkalmam megtekinteni a filmet most így feliratos formában. A történet remek itt azt hiszem minden olyat megkapunk amit az élet elénk tár. Ami a legfontosabb nincs benne a szükséges "rossz". A filmen lehet érzeni az átható átsugározó nyugalmat, szeretetet és hitet. Az érzelmek terén is magas iskolát mutat be plussz ezt megfűszerezi a zene amit valljuk meg szintén nagyon jó. Kevés olyan film van ami az életből merít és át tudja adni annak értelmét érzelmeit és a hithez való viszonyát. Itt megtapasztalhatjuk a tiszta szerelem szemével a hitet és mindazt amit ez ad. Még akkor is ha szomorúság ér minket vagy a hitünk meginog és a dühkitörésből valami új születik. Számomra ez az év egyik legjobb filmje ugyan még csak április van de én egy Oscart megadnék rá. Összességében a történet a rendezés és vágás mestermunka. A szereplők ugyan nem emelkednek ki hiszen mindenki annyit tesz a filmhez ami legalább négy csillagot érdemel persze a két főhősnek jár az öt csillag. A zenei aláfestés a maga keresztény kategóriájában kimagasló de a pop világában is szerintem magasra tették a lécet. Így csak azt tudom mondani, hogy ez egy klasszikus film amit többször kell megnézni. Így jogosan jár az Öt csillag. Akik a szerelmes, romantikus filmeket szeretik azok nem fognak csalódni. A hitben élőknek kötelező de ezt szerintem mindenkinek ajánlott. Remélem sokan megnézik majd és várom ki hogy kommentálja mert tudjuk nem mindenki a szívéből néz egy filmet.... Üdv Yosi

 
violet_hope11   2020. 08. 04.

0
Ne félj, csak higgy.

Igaz történet, Jeremy Camp életét dolgozza fel a film. Elejétől a végéig gyönyörű és megható, nehéz könnyek nélkül végignézni. Az alaptörténet elsőre talán lerágott csontnak tűnik, de valójában sokkal többet nyújt ez a film elődeinél. Ez a „többlet" pedig nem más, mint az Istenbe vetett hit. Példamutató az, ahogy Melissa betegsége alatt végig rendületlenül hisz, és az, ahogy Jeremy hitével megküzdve és azáltal nyer vigasztalódást. A tragédia után talpra áll, és azt mondja: „Még mindig hiszek. Még mindig hiszek Benned." Nem kell vallásosnak lennie ahhoz senkinek se, hogy higgyen, bízzon, szeressen és reméljen. Említést érdemelnek Jeremy Camp dalai is, amelyek tökéletesen illeszkednek a film egyes jeleneteibe. KJ Apa és Britt Robertson előtt pedig le a kalappal.

Galéria (25)

K.J. Apa
K.J. Apa
Shania Twain
Gary Sinise
K.J. Apa
Britt Robertson
K.J. Apa
Britt Robertson
K.J. Apa
Britt Robertson
K.J. Apa
Britt Robertson
K.J. Apa
K.J. Apa
Britt Robertson
Britt Robertson
K.J. Apa
K.J. Apa
Britt Robertson
K.J. Apa
Britt Robertson
Britt Robertson
Britt Robertson
K.J. Apa
Gary Sinise
K.J. Apa
K.J. Apa
K.J. Apa
Britt Robertson
K.J. Apa
K.J. Apa
Shania Twain
K.J. Apa
K.J. Apa

Videók (6)

A film összbevétele 11 627 752 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Jeremy találkozik Melissával a tengerparton, és megkérdezi, miért van ott, azt válaszolja: "Minden reggel itt sétálok". Az óceán mellett Kaliforniában a napfelkelte nyugaton történik.

(Yosihiro )
 

KJ Apa és Britt Robertson között 7 éves korkülönbség van.

(Yosihiro )
 

A Még mindig hiszek K.J. Apa és Britt Robertson második olyan filmje az Egy kutya négy élete után, melyben egy szerelmespárt alakítanak.

(hp)
 

A film koncertjelenetét az alabamai Hangout Festen vették fel a fesztivál közönsége előtt.

(hp)
 

A Még mindig hiszek az énekes-dalszerző, Jeremy Camp és felesége, Melissa Lynn Henning-Camp történetét dolgozza fel. Melissát nem sokkal az esküvője előtt petefészekrákkal diagnosztizálták. A film Camp 'I Still Believe' c. dala után kapta a címét.

(hp)
 

A film sztárja, K.J. Apa saját maga énekelte fel a filmben hallható dalokat.

(hp)
 

A Még mindig hiszek forgatása 2019 májusában zajlott Mobile-ban, Alabama államban.

(hp)
 

A filmben az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, Shania Twain is feltűnik, aki így foglalta össze a produkciót: 'A Még mindig hiszek a minden félelmen és kétségen felülkerekedő szerelem története.'

(hp)
 

A Box Office Pro elemzői kimondottan impozáns, 13-18 millió dolláros premierhétvégét jósoltak a filmnek.

(hp)
 

A Még mindig hiszek végzett a Seventeen's című tinimagazin 'A 7 legjobban várt 2020-as romantikus filmek' című listájának első helyén.

(hp)