Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
6
Videók
 
ANdraS   2016. 10. 12.

legújabb vélemény

Egy film egy zseniális zeneszerzőről, aki nagyon nehezen viselte, hogy zenekara mindig csak Beatles árnyékában volt. Viszont Brian Wilson talán még tehegységesebb volt mint John Lennon, csak nem volt olyan szerencséje a többi zenekar tagra, illetve rosz helyen kezdték karrierjüket, Amerika akkoriban nem volt a zenében ilyen progresszív. Ez a film egyrészt a Pet sounds legendás album készítéséről szól, de leginkább Wilson nem teljesen normális lélek helyzetét vizsgálja és egy igen drámai időszakról szól, amikor teljesen összeroppant és egy alattomos psychiáter hatalma alatt tartotta és kihasználta gyengességét. Tehát a filmnek vannak némei thriller nyomai is. Minden azonban megváltozik, amikor Wilson találkzik Melindával egy autoszalonban... A film minősége határon egy mozifilm és tévéfilm között, viszont tele van jó szinészekkel akik megmentik a dolgot. Brian Wilson személyisége nagyon érdekes és megérdemelt egy filmet, de jobban is lehetet volna megcsinálni.

 
Kandurbaba   2016. 02. 03.

Tetszett a zenéje a filmnek és a színészi alakítás is jó. Élményt nyújt a film, de túl sok újdonságot nem adott. Egyszeri nézésre szórakoztató, műfajában jó film.


 
miki   2015. 03. 30.

Kellemesen melankolikus, keserédes dráma. Azt megértem, hogy nem került a hazai mozikba, de nagyon jó, hogy kiadták DVD-n. Erős film, bátran merem ajánlani.

Paul Dano
Paul Giamatti
John Cusack
Elizabeth Banks
Elizabeth Banks
John Cusack
Paul Dano
Elizabeth Banks
John Cusack
Paul Dano
Bill Pohlad

A film összbevétele 28 641 776 dollár volt (imdb.com).

 

Paul Dano 16 kilót szedett fel, hogy eljátszhassa Brian Wilson szerepét. Ehhez napi 4500 kalóriát kellett bevinnie a szervezetébe.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.